ONI SU RODITELJI I SUPRUŽNICI IZ PAKLA! Marko ocrnio Eda i Draganu, pa otkrio da se Fetić plaši ljubavnice i ima RAZLOG
Foto: Printscreen

POMIRILI SU SE IZ KORISTI

ONI SU RODITELJI I SUPRUŽNICI IZ PAKLA! Marko ocrnio Eda i Draganu, pa otkrio da se Fetić plaši ljubavnice i ima RAZLOG

Rijaliti -

Đedović ocrnio kao nikad do sada Eda i Draganu, pa

Marko Đedović je u Rajskom vrtu ispričao šta misli o Dragani Mitar iEdisu Fetiću.

Edo sve što izgovori laže. Ništa nije. Jeziva gomila ničega, to je katastrofa. Izrazio bih se drugačije, ali je dnevni termin. U svemu tome, Dragana ima neku vezanost, a i to je budalaština. Da ga voli, ne bi ga varala na moru i ovde. Ako je ljubav tolika, kada si vezan za nekog i voliš... Nemaju pojma o ljubavi. Pričaju o roditeljkoj ljubavi, a ne razmišlaju kako će se deca osećati... Čuli smo od Lune da je i Zilha završila u bolnici, da je Edo lagao. Edo kao Nataša Radan za pevače, voleo bi da bude sveprisutan na našoj estradi, željan je pažnje - ispričao je Đedović.

foto: Printscreen

- Mogu da pričaju da ih nije pogodila priča o Mikiši i bahanalijama... Vrlo Eda to interesuje... Pričao je da bi odabrao prijatelja pre Dragane, da je Zilha bolja žena, da se kaje... On je video da bi ga Dragana odrukala za sve, ko zna kakve su tu prevare, odjednom počeo da je voli čim je Dragana rekla da će izneti sve. Klasično mirenje iz koristi. Par iz pakla, roditelji iz pakla, supružnici iz pakla. Gade mi se - zaključio je .

Đedović je nakon toga ocrnio i Minu Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, pa je istakao da se nada da će Minina majka Ivana biti dobro.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track