MILICA IZ BG UKLJUČILA SE UŽIVO U PROGRAM! Osula PALJBU po Anabeli, pa zaprepastila JEZIVIM pretnjana Marku
Foto: Printscreen

Podržava Lunu i MArka

MILICA IZ BG UKLJUČILA SE UŽIVO U PROGRAM! Osula PALJBU po Anabeli, pa zaprepastila JEZIVIM pretnjana Marku

Rijaliti -

Anabela Atijas, otkako je ušla u Zadrugu, iako je mnogo puta rekla da je završila sa rijalitijima, samo je navukla gnev gledalaca na sebe.

Iako je prevaskohodno njen cilj ulaska bio da skine sa sebe stigmu da je zla mama, do sada joj to ne uspeva, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ali i gledaocima,

Tako se gledateljka Milica iz Beograda u uživo emisiji oplela po Anabeli, stajući na stranu ljubavi Marka i Lune.

- Tu je Luna žrtva, strašno što je žena došla posle 20 godina da priča. Upliće svoje dete u te priče. Ona je žrtva svojih roditelja. Anabela se mnogo bavi društvenim mrežama. Ona pošto poto želi da razdvoji Lunu i Marka, ona 24 sata priča o njemu. Ako je Gagi problem u tom braku bio zašto je pravila drugo dete sa njim? Kasnije je ušla u brak sa Atijasom, pa je i on tukao, u ženi je problem. Gagi je priznao svoju grešku i krenuo je dalje.

- Anabela ništa ne vidi dobro što je Marko uradio za Lunu. On je išao sa Ninom u bioskop. Kako ona ne vidi njihovu ljubav? Ja sam deo grupe "ljubičastih". Anabela je glavni hejter Markov, ali i hejter svoje ćerke - rekla je gledateljka i dodala:

- Miljkovićke su grupa koja su podrška i jednom i drugom. Neka se Anabela bavi nekim drugim stvarima, a ne samo grupama. Nadam se da će pobediti ljubav Lune i Marka - rekla je gledateljka i istakla da će dostaviti produkciji poruke pretnje Markovim grupama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track