Najnovije vesti

NISAM JA ŽIVOTINJA! TAKO MAMI I TATI MOŽEŠ DA PRIČAŠ! Lepi Mića urlao na Taru koliko je mogao: Marš, KLOŠARKO SMRDLJIVA!
Foto: Printscreen

jezivo

NISAM JA ŽIVOTINJA! TAKO MAMI I TATI MOŽEŠ DA PRIČAŠ! Lepi Mića urlao na Taru koliko je mogao: Marš, KLOŠARKO SMRDLJIVA!

Rijaliti

liki šef pismom se obratio zadrugarima pa istakao kako se po kući šuška da organizatori žurke nisu pošteno odradili svoj posao. Lepi Mića brzo je ustao da prozbori koju na ovu temu, i ne sluteći da će ga Tara Simov svojom reakcijom dovesti do ludila za samo nekoliko momenata. 

"Ja bih zamolio sve zadrugare da kažu svoje mišljenje o zadataku. Mi smo se trudili da zadatak odradimo kako treba", prokomentarisao je on, kao jedan od organizatora sinoćnog provoda. 

"Poenta priče je da smo mi platili ono što je već plaćeno. Ja nisam komentarisala ništa. Majo, ne čujem sebe... Mićo, ojsa, nisam komentarisala ništa", uzviknula je Tara, na šta joj je Mića odbrusio:

"Ojsa ti mami i tati, nisam ja životinja! Tako mami i tati pričaj."

"To 'mami i tati'... nemoj ja da počnem. Tvoj i moj dogovor je da ne pominjemo porodicu. Ja sad tebe mogu da ispolivam vodom, da te napu*im ku*cem, ali neću. Biću gospođa i sešću", vidno iznervirana rekla je Simova. 

"Marš, klošarko smrdljiva", besneo je Mića, dok se Tara nekoliko puta samo zahvalila sa svog mesta. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...