ODVEO GA SA SOBOM U HOTEL, A ON MU OVAKO VRAĆA? Brenon zanemeo! Sve mu je postalo jasno, pa neće više NIKAD DA GA VIDI?!
Foto: Printscreen

HLADAN TUŠ

ODVEO GA SA SOBOM U HOTEL, A ON MU OVAKO VRAĆA? Brenon zanemeo! Sve mu je postalo jasno, pa neće više NIKAD DA GA VIDI?!

Rijaliti -

Iako je Branislav Radonić Brendon kao ovonedeljni vođa izabrao Nikolu Orozovića za omiljenu osobu, te ga sa sobom smestio u zadrugarski hotel, podalje od gužve ostalih rijaliti cimera, to mu po svemu sudeći uopšte nije "osiguranje" da će nastaviti druženje i van zidina Bele kuće. Naime, pošto mu se izjadao o drami koja ga je zadesila, Oroz mu je rekao kako se posle šoua neće ni viđati ni družiti, jer mu je "sve jasno i svega mu je i dosta".

"Oni mene sprdaju zato što mi je mutan papir, neke reči su mi mutne, oštetilo mi se sočivo, ja sam takav. Moji pigmenti se ubrzaju pri stvaranju tog tena i ošteti mi se koža, moram da koristim specijalnu kozmetiku", pričao je Brendon svom rijaliti drugu, i ne sluteći da ga čeka hladan tuš.

foto: Printscreen

"Ne znam šta da ti kažem, j*bi ga. Pošto si rekao juče da ćemo se družiti napolju, nećemo, ne odgovaraš mi kao osoba, nećemo se ni videti. Videćemo se nekad u prolazu, boli me d*pe za sve ovde, kada sam video ko je kakav, sve u tri lepe", odbrusio mu je Nikola.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track