JA SAM TITO, A MILJANA JE MOJA JOVANKA! Miksi i Zola progovorili o svemu, pa palo brisanje NOSA NOVČANICOM OD 500 € ?!
Foto: Damir Dervišagić

šokantno

JA SAM TITO, A MILJANA JE MOJA JOVANKA! Miksi i Zola progovorili o svemu, pa palo brisanje NOSA NOVČANICOM OD 500 € ?!

Rijaliti -

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nakon diskvalifikacije iz "Zadruge" oglasili su se iz jednog hotela u kom trenutno borave, pa putem jutjuba progovorili o svemu. Kako je turbulentna Miksi istakla, ona je tri meseca lagala "naciju i sebe" kako di-džeja više ne voli, iako to nikada zapravo nije prestala.

"Izašla sam za Zolom. Nalazimo se u jednom hotelu. Rekla sam mu da ću doći. Mene ljudi vole jer sam prizemna, ja sam Miljana Kulić. On ne želi da se slika sa ljudima na ulici (smeh)! Sve je naučio od mene... Rekla sam da sam kraljica rijalitija, on sad kaže da je Tito", pričala je Nišlijka.

"Glumila sam da ne volim Zolu tri meseca, lagala sam celu naciju, i sebe, i majku. Nikad nisam prestala da ga volim. Pišite nam šta želite od nas, to nas zanima sve... Znam šta ljude interesuje, teme o intimnim odnosima", nadovezala se ona, a Zola je u jednom trenutku na šok mnogih obrisao nos novčanicom od 500 evra.

"Uhvatila me nešto prehlada... (smeh) Sad će da komentarišu: 'Kakva je ovo seljačina", prokomentarisao je on, pa nastavio: "Želimo da napravimo naš mini rijaliti, da li ste za tu opciju? Ja sam Tito, Miljana je moja Jovanka. Imamo velike planove za budućnost. Trinaest meseci sam bio u rijalitiju, a nisam dinara uzeo", naglasio je, između ostalog, Zola.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja