HAOS

SRAM TE BILO! MILJKOVIĆ SE IZVIKAO NA ANABELU: Podržao Gagijevo NASILJE nad bivšom ženom?! Luna NEMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Anabela Atijas ustala je da ispriča zbog čega se nije razvela od Gagija Đoganija kada ju je prvi put udario, a usledila je svađa sa Markom Miljkovićem.

"Mislila sam da će biti bolje, želela sam da se borim za porodicu, ništa mi nije žao. Baš smo pričale Luna i ja, ona je bila razočarana u tatu i počela je ono njeno kada upadne u crnu rupu i rekla je da bi izmenila određene stvari u životu, trebalo je da uđe za dva, tri dana, ali se razočarala u tatu, pa je rekla da joj se ne ulazi, bila je ljuta, jer je pohvalio Kiju. Onda sam se nadovezala i rekla sam da ja mogu nešto da promenim, ništa ne bih promenila", ispričala je Anabela.

foto: Printscreen

"Anabela, šta pričaš? Kompletna nemoć! Sada će Luna opet da histeriše! Ženo, usresredi se! Jašeš čoveka, jer te nekad udario! Što nisi otišla? Potpuno više glupo i sad kao razočarao je Gagi, kakve to veze ima? Nemoj da mi kukumačeš, nemoj da prebacuješ loptu na Lunu, sram te bilo bre", urlao je Marko.

"Ma ja sam njoj rekla da ništa ne bih promenila, da bih sve prošla kroz isto, jer ne bih imala Lunu i Ninu, da me sada neko pita da li bih se opet udala za Gagija, ja bih pristala", dodala je Atijasova.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track