Najnovije vesti

PRIJATELJI STRAHUJU ZA ANABELINO ZDRAVLJE: Mora hitno kod doktora! Lunina majka misli da će NASLEDITI BOLEST?!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

PRIJATELJI STRAHUJU ZA ANABELINO ZDRAVLJE: Mora hitno kod doktora! Lunina majka misli da će NASLEDITI BOLEST?!

Rijaliti

Anabela Atijas (45) navodno se plaši da će dobiti Alchajmerovu bolest. Pevačica kako kaže ivor ima ozbiljnih problema sa pamćenjem i ubeđena je da je tu bolest nasledila od majke i bake.

"Anabela je u panici jer u poslednje vreme zaboravlja mnogo toga i ne može da poveže misli. Njena majka Jadranka leči se od Alchajmera već tri godine u Švedskoj, a dementna je i njena baka. Anabela je sigurna da je ta bolest nasledna i da već ima prve simptome", priča pevačicin prijatelj.

foto: Printscreen

"U početku smo svi mislili da je zaboravna zbog brojnih stresnih situacija. Dešavalo se da u toku razgovora izgubi tok misli i ne zna o čemu smo pričali! Posavetovali smo je da što pre ode kod lekara. Zabrinuti smo za nju, posebno jer ne znamo da li će rijaliti uticati na pogoršanje njenog stanja", kaže drug pevačice.

"Molim vas da me ne prekidate dok pričam jer onda ne znam šta sam htela da kažem. Imam problema sa pamćenjem. Mnogo zaboravljam i teško se koncentrišem. Pored toga, muči me i štitasta žlezda, a i psihički sam loše", priznala je pevačica u rijalitiju.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Informer, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...