surovo iskren

EDO JE MAŠINA, FILIPA SU MOLILE, A SAMO JE JEDNA PATRIJARHALNA: Lepi Mića iskreno o INTIMNIM odnosima svih PAROVA! VIDEO

Rijaliti -

Lepi Mića poznat je po tome da bez dlake na jeziku izrazi svoje mišljenje, a ovaj put je pričao o parovima iz rijalitija.

On je otkrio da učesnici ne idu pod tuš posle intimnih odnosa, a da se muškarci tamo često samozadovoljavaju.

foto: Printscreen

"Imamo Filipa Đukića kom je bio jedini zadatak da j*be. Njega su molile rečenicom: "Hajde molim te j*bi me, hajde molim te da ti p*pušim". On je to odrađivao, ali izgleda da se zaljubio. Ne mogu da sudim omladini koja ima 20 godina i kojima mozak puca za tim. Ali opet mora da ima neki kodeks. Imamo ovde javnu demonstraciju s*ksa, to su Edo i Dragana, usred bela dana. Stefan je to radio u cik zore. Šampion cele priče je Iva koja nas j*be da s*ksa nije bilo. Svako pokrivanje jorganom preko intimnih delova je s*ks. Ovde se vade kao nije ušao, nije stavio, samo sam p*šila. Ako pustite da vas neko uhvati za polni organ, to je s*ks. Ima i zavisnost od s*ksa, Edo je mašina, oni su najzadovoljniji s*ksualnim životom ovde", rekao je Mića, pa dodao:

"Posle svake njihove svađe oni imaju s*ks, to je bucanje, ako nisam mogao da te dobijem verbalno, onda ću da te pobucam. Mlađa i Nina su imali mali peting, ali oni još ne znaju ko je dominantniji u vezi. Nina nije za to i patrijarhalno je odgojena."

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track