REČI KOJE TRAŽE DISKVALIFIKACIJU?! Edis Fedić SRAMNO osudio njega, spomenuo i pištolj! SVI U ŠOKU
Foto: Printscreen

ZADRUGARI OSTALI U ŠOKU!

REČI KOJE TRAŽE DISKVALIFIKACIJU?! Edis Fedić SRAMNO osudio njega, spomenuo i pištolj! SVI U ŠOKU

Rijaliti -

Edis Fetić dobio je pitanje koje se odnosilo na njegovu rečenicu da bi Dragani Mitar dao "dve vaspitne" da su van rijalitija.

"Nisam rekao za nju "dve vaspitne", nego za ove klince. A nije ni za nju strašno dve vaspitne, to dobro utiče (smeh). To je ironično!, prokomentarisao je Edo, dok su ga opomenuli da ne bi trebalo da se šali s tim jer je Dragana žrtva nasilja.

"Dok si pričao Brendonu, rekao si da je bolje da ti je sin narkoman, nego gej jer za jedno ima leka, a da je za drugo samo pištolj", dobio je Fetić još jedno pitanje.

"To je moje mišljenje o pederima", odgovorio je Fetić bez trunke blama.

"Kako možeš tako da pričaš? Sa mnom pričaš, ovo je čista homofobija", zamerila je Matora.

foto: ana Paunković

"Žene mogu da razumem, muškarce ne, sin da mi je to, odrekao bih se. Za mene je to bolest", nastavio je da priča Edo bez trunke srama.

"U 21. veku?", šokirala se Dušica Jakovljević.

"Ne želim ni da sedim sa ovakvim čovekom posle ovoga, ovakvu homofobiju i mržnju. Ti si bolestan. Nije bitno ko je kakve orijentacije, bitna je ljubav. Ako ćemo po karakteru, ti si najveća pederčina u kući. Sram da te bude", osudila ga je Matora.

"Postoji zakon za ovakve budale, institucije će reagovati. Ti si bolestan čovek, ti pričaš da bi se odrekao nekoga? Tebe su se svi odrekli", ubacio se Marko Đedović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track