ĆERKA MI JE ZAPOSEDNUTA

LUNI TREBA ISTERIVANJE ĐAVOLA! ODSTRANIĆEMO TAJ RAK: Anabela šokirala sve u rijalitiju, on joj je kriv za RAZDOR! VIDEO

Rijaliti -

Anabela Atijas se osvrnula na dečka njene ćerke Lune Đogani, Marka Miljkovića. Osim njega, trenutno je za Atijasovu neprijatna i sama Luna.

"Dobar dan svim gledaocima, i mojoj porodici. Pozdrav za njih, imam grozan osećaj u želucu. Oni znaju koliko sam se loše osećala i ovo im nije ništa novo, ali proći će i ovo, odstranićemo i ovaj rak", počela je Anabela.

"Nažalost, došlo je vreme da dođe jedan, ne znam kako bih ga nazvala, čovek kome ništa nije sveto, ni njegova porodica. Pokušao je da razori moju porodicu. Uz njega (Marka Miljkovića), dodala bih i Lunu, ali ne bih jer sam je ja rodila pa bih do kraja ostala uz nju, nadam se da će se odlučiti da ide na isterivanje tog đavola. Uperio je prstom u nju, da se složi sa njim. Da te neko ubedi da tebi tvoja majka želi ovo ili ono, da je bila loša. Da preti mojom prošlosti. Vidim u svom detetu odavno da je zaposednuta, nadam se da će smoći snage da izbaci to zlo iz sebe. Navešću Marka Miljkovića", završila je Anabela ovo izlaganje koje Luna i Marko nisu čuli jer još uvek spavaju.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track