PRIZNAO SI DA JOŠ VOLIŠ ZILHU! Zorica sasula Edisu sve u lice, pa mu SPOMENULA Tomovića: Trčao si za Draganom (VIDEO)
Foto: screenshot Pink tv, Instagram, Sonja Spasić

haos

PRIZNAO SI DA JOŠ VOLIŠ ZILHU! Zorica sasula Edisu sve u lice, pa mu SPOMENULA Tomovića: Trčao si za Draganom (VIDEO)

Rijaliti -

Zorica Marković ušla je u raspravu sa Edisom Fetićem. Komentarisali su njegovo ponašanje, brak sa Zilhom Karašik koju je ostavio zbog ljubavnice Dragane Mitar, a onda su se dotakli i Vladimira Tomovića.

foto: Printscreen/Youtube

"Našodio si sebi, naškodio si ovoj ženi (Dragani), naškodio si svojoj porodici. Ti si dobar momak, ali si naškodio. Vi ste za mene slučaj i ja to komentarišem, šta se zbiva. Ti si provaljen znaš kad, posle 20 dana ti si meni bio jasan kao pročitana knjiga. Ti si inteiglentan za posao, znaš ti sa parama... Namazan si i to koristiš. Znaš kada si bio jedino iskren, gde ti skidam kapu, u Rajkom vrtu. Plačeš ti u sebi", rekla je Zorica.

"Ja jedva čekam da izensu ono što o meni znaju. Molim te, super inteliegentan, kvaran... Ja sada više isplačem, neko kada sam plakao u Rajkom vrtu. Plačem svaki drugi, treći dan za decom, jer mi nedostaju. Ja se nisam takmičio sa Tomovićem, nego za nju da je vratim sebi", govorio je Edo.

foto: Printscreen/Youtube

"Ti si se takmičio sa Tomovićem. Od koga? Ona je otišla, ti si trčao kao psić. Ti si se takmičio sa čovekom koji je bio sa tvojom ženom, ljubavnicom... Što je to Dragana uradila, ona zna. Verovatno si joj nešto obećao", izjavila je Zorica.

"Ja nisam gledao kod koga je otišla, nego da je vratim. Meni on nije bio bitan. Ja sam išao do svog cilja. Meni je ova žena cilj. Nisam joj ništa obećao, devojka se zaljubila. Ja najbolje znam šta je bilo, ja sam srpeman da izdržim, rođen sam kao ratnik ",govorio je Edo.

foto: Printscreen/Youtube

"Braniš se, to je dobro, a u suštini u tvom mozgu i duši je nešto drugo. Ne mogu da kažem da su to laži. Ne mogu da te žalim, ali da ti nije lako, nije ti lako. Dobro je što si ovde. Ja mislim da se za sve kaješ. Ne možeš da mi kažeš da je stvar ova žena sa kojom imaš decu" pričala je Zorica.

"Jesi ti normalna? Kada sam ja to rekao?", izjavio je Edo.

"Sada si priznao da još uvek voliš Zilhu. 10 godina ste bili zajedno, izradoili toliku decu i odjednom", govorila je Zorica.

"To je velika ljubav bila, ali nije odjednom! Žena je živa i zdrava, deca živa i zdrava, roditelji živi i zdravi i kome da se pravdam? Ja nikome nikada na svetu se ne pravdam, a nikada ne lažem. Problem je što ste navikli vi na lažove", dodao je Edo.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track