LUNI PROPADA VEZA S MILJKOVIĆEM OTKAKO SE POMIRILA SA MAJKOM! Non-stop se svađaju, a Anabela puca od SREĆE?!
Foto: Printscreen

drama

LUNI PROPADA VEZA S MILJKOVIĆEM OTKAKO SE POMIRILA SA MAJKOM! Non-stop se svađaju, a Anabela puca od SREĆE?!

Rijaliti -

Luna Đogani i njena majka Anabela često su se raspravljale u Beloj kući "Zadruge" zbog Marka Miljkovića. Pevačica nikako nije mogla da im bude podrška i nije prezala od toga da ćerki pokaže koliko joj smeta to što njena naslednica radi sa njim pred rijaliti kamerama. Međutim, otkako su se pomirile postale su nerazdvojne, a onda je Lunina ljubavna veza stavljena na tanak led.

Njih dvoje su se posvađali još pre nego što je žurka počela. Luna je Marku zamerila što nije bio tu dok se ona spremala, pa su kao i obično - vidno naelektrisani otišli u provod. Činilo se kao da će situacija da se primiri pošto se Đoganijeva latila mikrofona, međutim, nije bilo tako.

foto: Printscreen

Luna se provodila i dovikivala sa majkom, dok je Zorica Marković pevala samo za njih. Sa druge strahne, morala je da se pravda kod dečka, ne bi li mu objasnila zašto je pravo u srce gađa čivena "Ne dam bolu da me slomi", koju je Zorica posvetila samo njoj.

"Mama! Naći ću te i na kraju sveta! Ista sam kao ti! Ista!" vikala je Luna.

"Ja sam srećna žena. Dobro je što sam došla. Ja tek sad shvatam koliko sam srećna žena i koliko mi je život predivan", pričala je Anabela, a njena ćerka se složila da u "Zadruzi" shvatiš sve.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track