LUNA JE NA DNU DRUŠTVENE KACE! Marko urnisao Đoganijevu, s njom je OGOVARAO iza ćoška, pa prešao na mama Anabelu! ŠOK!
Foto: Printscreen

Isto je uradila kao i mama

LUNA JE NA DNU DRUŠTVENE KACE! Marko urnisao Đoganijevu, s njom je OGOVARAO iza ćoška, pa prešao na mama Anabelu! ŠOK!

Rijaliti -

Marko Đedović i pevačica Zorica Marković razgovarali su uz jutarnju kaficu. Ovog puta, na tapetu se našla Luna Đogani, a potom su prešli na Anabelu!

- Sa mnom u komunikaciji, ona (Luna) je odlično prošla. Mislim, kažem šta mislim, ali biram reči - rekao je Marko Đedović. Ja sam tu fazu prošla. Ja sa njom prošle godine reč nisam progovorila osim kad joj je teško. Ja priđem kad niko neće, žao mi je - tvrdila je Zorica.

- Pa kad je takva - rekao je Đedović.

- A što je mrziš toliko - pitala je Zorica.

-Ne mrzim je nego šta ona radi. Sama je kriva za sve. Bezobrazluk krajnje vrste. Ona sebi pridaje toliko značaja, a u stvari je na dnu društvene kace. Ustane i bude bezobrazna "Ja sam ovo, ja sam ono. Pobednica". Je l' tebi ona, Zorice liči na pobednicu? - upitao je nju Đedović.

- Čekajte molim vas, Anabela je pre nekoliko godina isto što i Luna uradila. Je l' Andrej bio oženjen, žena mu bila trudna kad je ona počela da se zabavlja sa njim. Samo što tad nije bio stavljen akcenat na to - počela je Zorica.

- Nisu bili u braku. Jeste bila trudna, ali pitanje je šta je to bilo. Postoji više vrsta veza. Ko zna šta je tu bilo, ali nisu bili u braku - rekao je Mića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track