LUNA SAZNALA DA JU JE KIJA TUŽILA! Evo kako je Đoganijeva reagovala na vest o kojoj svi bruje! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

REakcija

LUNA SAZNALA DA JU JE KIJA TUŽILA! Evo kako je Đoganijeva reagovala na vest o kojoj svi bruje! ŠOK!

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković nisu učestvovali u emisiji navodno jer se Đoganijeva nije dobro osećala, ali kada se sve završilo Ermina joj je prenela da ju je tužila Kija Kockar jer je izjavljivala da joj je ona sabotirala nastupe.

Kada je čula šta se dešava napolju, Luna nije htela da bilo šta komentariše i nije rekla ama baš ništa, samo se nasmijala.

Tokom večeri, Anabela, koja je u lošim odnosima sa ćerkinim dečkom Markom, otkrila je da li će se pomiriti sa ćerkom i možda budućim zetom.

"Sa Markom Miljkovićem nikada više u životu neću imati dobar odnos. Ja sam u životu svašta prošla, imam tu neku vrstu ljudi koje moj želudac ne može da svari. Gord, nadobudan, ne može da se priča sa njim, jer je uvek najpametniji, nikad nisam mogla da se družim sa takvim ljudima. Posle njegovih reči: "Puzićeš na kolenima"... On mora da zna da sam ja majka njegove devojke. Sa Lunom, nakon tog zverskog pogleda... Kada sam želela da je zagrlim, desio se taj pogled, toliko mržnje nisam videla do sada kod nje. Rešila sam da naš odnos stavim na jedan "stand by" - rekla je Atijasova.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track