KRISTIJAN ULAZI ZA 150.000 € U ZADRUGU 4! Pristali na SVE uslove, tražio samo NJU! A spajaju i bivše ljubavnike! ŠOK!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

urnebes

KRISTIJAN ULAZI ZA 150.000 € U ZADRUGU 4! Pristali na SVE uslove, tražio samo NJU! A spajaju i bivše ljubavnike! ŠOK!

Rijaliti -

Iako se „Zadruga 3“ još uvek nije završila, uveliko se radi na kastingu za četvrtu sezonu koja će početi, najverovatnije, 6. septembra.

U njoj će se naći sve zvezde dosadašnjih rijaliti formata u našoj zemlji, među kojima je i Kristijan Golubović. On je, kako smo saznali, već dogovorio uslove svog učešća.

foto: Damir Dervišagić

- Kristijan je pre tri dana potpisao šestomesečni ugovor s produkcijom popularnog rijalitija na 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Takođe, osim toga, postigao je dogovor i da dobija mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u rijalitiju - ispričao je izvor blizak ovom takmičaru. Kako je dodao, u ugovoru postoje klauzule kojih se obe strane moraju pridržavati.

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti „Zadrugu“ - ispričao je dobro obavešten izvor.

Takođe, kako nam je otkrio, osim Kristijana, na imanju u Šimanovcima, naći će se i druga poznata rijaliti lica.

foto: Printscreen Premijera

- U „Zadrugu 4“ ući će svi učesnici koji su do sada ostavili nekog traga u rijalitijima. Osim Kristijana, na imanje u Šimanovcima useliće se i Nenad Marinković Gastoz, Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Sloba Radanović, Luna Đogani, Stanija, ali i Jasmina Medenica, koju je predložio Golubović - rekao je naš izvor.

- Tačno je da sam rekao da bez Medenice neću da ulazim. Ko će da me hrani i da mi pere noge ako ona ne uđe? Moje učešće bez njenog nema smisla - rekao nam je on. Detalje ugovora, kako kaže, ne može da otkriva, ali ne vidi ništa sporno u činjenici da će dobiti veliki honorar.

- Sumanuto bi bilo da je drugačije. Mora da se zna ko je ko i ko kakvu gledanost donosi. Dogovor uvek mora biti na obostrano zadovoljstvo. Ako za deset meseci ne izađem iz Šimanovaca sa pola miliona evra, onda ništa nisam uradio - rekao je Golubović i dodao:

- Biće to do sada neviđeni rijaliti. Radujem se što ću biti u njemu sa svim starim igračima.

foto: Printscreen/Ami G

kurir.rs/alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track