TEŠKO MI JE DA GA GLEDAM KAKO PLAČE! UNUTRA JE TOTALNO LUD: Drug progovorio o vezi Mensura i Mine, a evo šta kaže o BEBI
Foto: Printscreen/Youtube

NE MOŽE DA GLEDA

TEŠKO MI JE DA GA GLEDAM KAKO PLAČE! UNUTRA JE TOTALNO LUD: Drug progovorio o vezi Mensura i Mine, a evo šta kaže o BEBI

Rijaliti -

Prijatelj Mensura Ajdarpašića Matija otkrio je kaka je njegov drug napolju, pa i šta misli o tome da li je Mina Vrbaški trudna.

"Ne verujem da je to istina. Oni su mladi, tek su tri meseca zajedno. Mensura čeka mnogo angažmana i ponuda za posao kad izađe. Nisu valjda ludi da prave rijaliti bebu kao Miljana Kulić. Ako je istina, onda u „Zadrugu 4” idu u Miljanin apartman, sa prinovom", kaže on.

foto: Printscreen

Mensurov prijatelj dodaje i da nije siguran kakva je budućnost Mensurove veze sa Minom.

"Čisto sumnjam ako nastave ovim tempom da se inate jedno sa drugim, da imaju budućnost napolju. Napolju će naići na mnogo veći pritisak nego što je unutra. Teško mi je da ga gledam kad plače, posle se samo nerviram. Nikad ga nismo videli u ovakvom stanju, niko od našeg društva. Napolju je pozitivno lud, a unutra totalno lud. Mensur je neko ko je uvek spreman da vas nasmeje i oraspoloži vedrim duhom. Izložen je provokacijama većine zadrugara", zaključio je on.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track