MNOGE LAŽNE INFORMACIJE SAM DOBIJALA OD NJEGA! Ivana Krunić kudila bivšeg zbog OVOGA: To što Bane radi je DEGUTANTNO
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

MNOGE LAŽNE INFORMACIJE SAM DOBIJALA OD NJEGA! Ivana Krunić kudila bivšeg zbog OVOGA: To što Bane radi je DEGUTANTNO

Rijaliti -

Pevačica Ivana Krunić je raskinula sa Banetom Čolakom, a sad je govorila o tome koliko se razočarala u bivšeg, ali i da li su njeni roditelji, koji su od početka bili protiv te veze, uticali na njenu odluku.

foto: Printscreen/Instagram

"Poslušala sam savet svojih roditelja i odmah pogledala sve moguće klipove. Ne samo da sam videla taj neki loš uticaj s njegove strane. Saznala sam mnogo lažnih informacija koje sam dobijala od njega. Sada se trudim da što je pre moguće zaboravim neko loše iskustvo", kaže Ivana u "Premijeri" i dodaje:

foto: Printscreen

"Normalno je da svaki roditelj ima veliki uticaj na svoje dete ukoliko je odnos zdrav. Oni zaista nisu hteli da mi govore ništa ovog puta, samo su mi rekli da pogledam klipove i da treba sama da se uverim" rekla je bivša zadrugarka, a ne može da sakrije ni koliko je kivna na Čolaka, jer je pričao o njihovim nekadašnjim planovima za potomstvo.

"Malo mi je degutantno, normalno je da dvoje koji su u vezi pričaju o tome. Ali kad se veza završila, nema potrebe da se o tome priča, niti da se u javnosti pozdravlja neko ko nije ni rođen, ni začet."

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track