UZOR JOJ JE BILA PORODICA KARDAŠIJAN: Luna je kao mala davala izjave koje su IZNENADILE već tada, a ovako je IZGLEDALA!
Foto: Printscreen/Instagram

hit

UZOR JOJ JE BILA PORODICA KARDAŠIJAN: Luna je kao mala davala izjave koje su IZNENADILE već tada, a ovako je IZGLEDALA!

Rijaliti -

Rijalitu učesnicu Lunu Đogani javnost je imala prilike da upozna kroz TV format ružičaste televizije „Zadruga“. Do tada je javnost imala prilike da vidi uglavnom Lunu kako sa mamom Anabelom Atijas gostuje u televizijskim emisijama.

foto: Sonja Spasić

Prvi put je 2006. godine gostovala u jednoj emisiji gde je njena mama pevala pesmu „Ako želiš me“ koju izvodi popularni „Funky G“. U tom trenutku je imala svega deset godina, a od tada sve češće imamo prilike da je vidimo u javnosti.

Ubrzo je počela da daje intervjuje i priča o odnosu sa majkom, ocem, ali i o tome kako izgleda njen život kao tinejdžerke.

Propagirala je prirodni izgled i kako je tada govorila nije odlazila kod estetskog hirurga.

foto: Printscreen/Youtube

"Moji uzori su Karadašijan porodica. To su Kim, Kortni i Kloi. Njih tri su mi uzor, a po stilu oblačenja su mi perfektne" rekla je Luna u prvim svojim intervjuima sa svega devetnaest godina. Potom su mnogi gledaoci ostali iznenađeni kada je 2015. godine u intervju izjavila da je tek proslavila punoletstvo, ali da je već uspela da njeno srce povrede brojni muškaci.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

"Možda je još uvek rano da kažem jer imam tek osamnaest godina, ali nekako sam sve više i više razočarana u muški rod. Pre svega zbog iskustva koja su oko mene" izjavila je tada ćerka Anabele, koja je po svemu sudeći želela da bude blogerka. U to vreme karijeru su započele neke od najpoznatijih influenserki na našim prostorima.

Kurir.rs / Blic / M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track