JANJUŠ UZEO 100.000 €? Drugarica eks košarkaša otkrila šok rijaliti tajnu: Sve je on to ŽENI OBEĆAO, sad nema bežanja!
Foto: Sonja Spasić

RASKRINKAN

JANJUŠ UZEO 100.000 €? Drugarica eks košarkaša otkrila šok rijaliti tajnu: Sve je on to ŽENI OBEĆAO, sad nema bežanja!

Rijaliti -

Proslavljeni košarkaš i aktuelni stanar Bele kuće "Zadruge", Marko Janjušević Janjuš iz Prijepolja, navodno je ušao u rijaliti kuću sa ogromnim honorarom od čak 100.000 evra. Međutim, kako domaći mediji dalje navode, on navedenu sumu nije uzeo pre odlaska u Šimanovce, već je sa čelnicima produkcije potpisao ugovor po kom će od zarade morati da izdvoji novac za kazne i prestupe koje bude napravio tokom rijalitija.

Izvesna prijateljica tvrdi da je on na ovaj način zapravo rešio da se liši egzistencijalnih problema porodice - njemu je bitno da svojim princezama obezbedi krov nad glavom, pa s toga namerava da posle rijalitija kupi stan.

"Janjuševa žena i ćerka žive u iznajmljenom stanu na periferiji Beograda, a njegova ideja jeste da se konačno skuće i da ih nagradi za sve što su morale da trpe zbog njega, a najpre da budu same duže vreme. Janjuš je ženi obećao da će kupiti stan, a od ostatka novca i njoj auto kako bi joj olakšao život u Beogradu. Njemu se nakupila neka tuga u duši jer je on svestan da za Enu zarađuje novac na teži način, a ne može da prežali što je prošli put, takoreći u***o sve pobegavši iz Zadruge 1", ispričala je Janjuševa drugarica.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/S.Telegraf/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track