OTVORILA DUŠU

JA NJU VOLIM, NE KAPIRAM ZBOG ČEGA JE LJUTA: Matora razvezala jezik o Kiji Kockar, pa pomenula Luninog BIVŠEG! (VIDEO)

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora je o Kiji Kockar pričala sa Stefanom Karićem, koji je takođe Kijin prijatelj, dok su bili u kavezu koji se nalazi u Rajskom vrtu.

"Pozdrav za Kiju! Dugo nisam", rekao je Karić.

foto: Printscreen/Instagram

"Pozdravljam i ja Kiju, iako je ljuta. U, ta se nikada neće razljutiti. Ja nju razumem, ali joj nikada ne bih zamerila. Ja bih se naljutila, ali ne bih zamerila. Mi kada se ne vidimo, mi se čujemo, jedna drugoj sve ispričamo. Majke mi, retko s kim tako. Mi sednemo kao da zablejimo sat vremena, ostanemo tri sata. Znam kakva je i znam zbog čega, ali nijednog trenutka ja nju... Pogotovu za tu situaciju, baš sam rekla Ani. Gde ima dima, ima i vatre. Samo mi je jako čudno što je imala potrebu. Neću da ulazim. Kapiram što mi je zamerila, ali ne kapiram što je ljuta. Ja nju volim, stvarno je volim", rekla je Matora.

"Možda ste vi pričali neke stvari, zato je i kapiram na neki način", rekao je Karić, a onda je Matora spomenula i Gastoza.

"Ja sa Gastozom nisam htela da se družim i on mi je dokazao priajteljstvo kada mi je bilo najteže. On je bio u Studenici, došao i doneo mi brojanicu", dodala je Matora.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track