HIT

DRAGANA I EDO DRŽE GOVOR O MORALU! Fetić pravda javnu preljubu i AKCIJU pred kamerama, a pominje i ŽENU ZILHU! (VIDEO)

Rijaliti -

Dragana Mitar i Edis Fetić rekli su kako ne vide ništa loše u tome što imaju intimne odnose pred kamerama dok ih kod kuće gledaju deca i još uvek zakoniti supružnici. Tokom razgovora Edo je spomenuo i ženu Zilhu.

Edo i Dragana su se osamili u dvorištu i tom prilikom su pokušali da nađu nemoralniji par od sebe, ali im to nije pošlo za rukom. Oni su prvo krenuli od Ane Korać i Davida Dragojevića.

"Koja je pitanja ona imala? Što je savetovala ovog i šta je savetovala Taru. Prošle godine su ovde Anu razapeli i da je k*rva i da je prostitutka... Pa se javio i taj Suki i njegova majka davala izjave za nju da je ovakva i onakva", rekla je Dragana.

foto: Printscreen

"Meni je David ovako okej. Ona čim je ušla s Davidom, ona je čista...", rekao je Edo.

"Malo je bila priča i oko Karića i ništa... Nemam ja problem s pitanjima gledalaca, ako nemam sukob s tobom", nastavila je Dragana.

"Evo, Ivana izašla, ostavila Baneta... I posle toga nije bilo značaja. Ja ako sam bilo kome šta uradio, ja sam jedino ponizio sebe. Ja ako prevarim, ja sam loš, nije ona (Zilha). Ona može da bude samo žrtva, ja sam sebe ponizio. Nije ništa trebalo da bude onako kao što je bilo. Jeste, lagao sam je, uvek sam imao debeo razlog što sam to uradio i nikad nisam zbog sebe", dodao je Edo.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track