BILA U KOMI, PILA LEKOVE, A U VILU UŠLA SA JEDNIM CILJEM Marija otkrila ŠOK detalje o Atini Ferati i napustila RIJALITI!
Foto: Printscreen/TV Happy

Na jedan dan

BILA U KOMI, PILA LEKOVE, A U VILU UŠLA SA JEDNIM CILJEM Marija otkrila ŠOK detalje o Atini Ferati i napustila RIJALITI!

Rijaliti -

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Marija Malivuk ušla je u zemunsku vilu kako bi se obračunala sa jednom od najkontroveznijih učesnica Atinom Ferari.

Naime, ona je napala je Atinu Ferari u startu jakim argumentima, a pojedini učesnici potvrdili su njene reči!

Marija je britkog jezika iznela šokantne detalje života Atine Marković. Pričala je o njenom privatnom životu, o tome da nije moralna, da je klečala na parkingu i ,,radila radnju", da ima dečka koji je zapravo oženjen i ima decu, i da mu je žena bila pred vratima televizije!

Atina se smeje i vređa izgled svoje konkurencije, govori da joj je Marija fan, da je dosadna, dok se Pavao umusio i plaši se da čuje šta sledi. Objasnila je da su je Atina i suprug, otac njene dece, izdali, bili zajedno dok je ona bila u vili Parova. Njen suprug zove se Denis, i prijatelj je poznatog repera Đusa.

"Kolka ti je stomačina, gle kakva si!", vikala je Atina.

"Mene ovakvu hoće da n*pumpaju, a tebe ,,savršenu" niko da pipne!", odbrusila je ona.

foto: Printscreen/Happy

"Grebala se za piće, hranu, momke, sve to sa Biljom, na moje nastupe je dolazila sa njom i još nekim momkom, jadnikom, kog nasamari i dovuče, da je plaća. Vortale su se da "rade radnju" svud po okolnim mestima u Beogradu, noću", pričal a jeMarija.

Ona je kivna na nju jer je spavala s njenim suprugom.

"S mojim, s tuđim supruzima, voli zauzete. Znate dokle ide smrduša? Rekla mi je da ima bolnu bolest koju će preneti Radetu da bi preneo supruzi, kada spavaš njom", govorila je besna Marija.

Nakon što je rekla šta je imala, Marija je napustila vilu sa rečima "Hvala vam produkcijo, ja sam svoju misiju obavila".

foto: Printscreen/TV Happy

Bila u komi, pala joj kosa!

Javnost još pamti njenu svađu sa Milutinom Radosavljevićem prilikom koje ju je on vređao, i provocirao zbog nadogradnje kose.

- Bila sam u komi, primala sam jake lekove zato mi je opala kosa, imala sam reanimacije - otkrila je tada Marija, vidno besna zbog Milijevih reči.

foto: Printscreen

Kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track