ON SE DROGIRAO, A ONA BILA U SARAJEVU: Luna otkrila ZAŠTO se promenila iz KORENA! Svodi račune
Foto: Printscreen

odlučna

ON SE DROGIRAO, A ONA BILA U SARAJEVU: Luna otkrila ZAŠTO se promenila iz KORENA! Svodi račune

Rijaliti -

Luna Đogani je rešila da svede račune sa svima, pa su tako na red došli i njeni roditelji.

Podsetimo, rijaliti zvezda je prvobitno izjavila da ima samo dva prijatelja, što je razočaralo veliki broj onih koji su se konstantno družili sa njom. Zatim je javno ispsovala svoje fanove, poručujući im da ne žele da joj se više mešaju u život, kao ni da joj prilaze i traže joj da se fotografišu zajedno. Luna je imala oštre reči i za Slobu Radanovića i Kiju Kockar, zbog čega je naposletku pobednica prve sezone "Zadruge" rešila da presavije tabak i tuži je.

U jeku jedne današnje rasprave, u kojoj je Đoganijeva nazvana "nevaspitanom", nakon čega je došla i konstatacija da joj je kao detetu posvećeno mnogo pažnje, ona je rešila da zapuši usta svima.

- Pa, niko od vas dvoje me nije vaspitao. On se drogirao, a ona bila u Sarajevu. Eto. Ja za tri godine se promenila - izjavila je Luna, što je duboko razočaralo Anabelu Atijas i Gagija Đoganija.

Podsetimo, denser je otvoreno govorio o svojoj borbi sa zavisnošću, dok je pevačica, po ulasku u "Zadrugu 3", istakla da je Đoganijeva odbila da pođe sa njom u Sarajevo, uveravajući je da je dovoljno zrela da živi sama i stara se o sebi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track