JA SAM SE SA TIME CEO ŽIVOT BORIO U BRAKU: Gagi priznao šta mu je najviše SMETALO kod Anabele, pa poručio OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ISKRENO

JA SAM SE SA TIME CEO ŽIVOT BORIO U BRAKU: Gagi priznao šta mu je najviše SMETALO kod Anabele, pa poručio OVO! (VIDEO)

Rijaliti -

Gagi Đogani je pričao sa Nikolom Orozovićem, a njih dvojica su diskutovali o Anabeli Atijas s kojom je Gagi godinama bio u braku. Đogani je rešio da prizna Nikoli šta mu smeta kod bivše.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja poznajem svoju bivšu ženu, ceo život će je to koštati, ja sam se s time ceo život borio u braku. Svakom je verovala. Dobra je sada sa Mićom, sa Đedovićem, a ne zna da su oni... Ona misli da joj bolje misle od mene i ćerke. Ako ti oni misle bolje od mene, onda brate... Ceo život sam se sa tim borio. Kažem joj: "Pazi na ovog, pazi na ono". Naivna je, to je nasledila od svoje mame. I Luna je naivna" izjavio je Gagi.

foto: Printscreen/Youtube

"A naivna je, takav sam i ja... A dobre su osobe i Luna i Anabela, a naivne su. Istina je da ih je promenila Zadruge" rekao je Oroz.

"A u ovom našem poslu da budeš naivan, ti si luzer. Ja sam taj koji je vodio posao, ja sam bio menadžer, nisam dozvoljavao da me niko prevari... Baš bi mi napravili karijeru da nije bilo mene. Mi smo bili kao tim, a ona neće ništa da kaže o meni lepo jer je ljuta na mene, nesrećna je i nezadvoljna je svojim životom" dodao je Gagi.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja