ON JE STIPSA, DAVAO MI JE TAČNO ZA MLEKO I HLEB, NI DINAR VIŠE! Milojkova bivša oplela: A tek kako je OSTAVILA starca!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

malo ko je znao

ON JE STIPSA, DAVAO MI JE TAČNO ZA MLEKO I HLEB, NI DINAR VIŠE! Milojkova bivša oplela: A tek kako je OSTAVILA starca!

Rijaliti -

Milojko Božić tri puta išao je pred oltar, a i van toga po svemu sudeći - sreće u ljubavi nije imao. Kako se navodi, osim što se njegova pola veka mlađa brineta ne kaje zbog svega što m uje priredila, ističući da je sve zaslužio jer je pre svega sebičan, izvesna Užičanka potvrdila je ove navode, kada je progovorila o svom iskustvu sa starcem.

"Milojko nikada dinar jedan nije potrošio na mene. Da se razumemo, materijalne stvari mi nisu bitne, ali prosto bio je stipsa. Od njega sam dobijala tačno za mleko i hleb... Ne daj Bože da sam uzela još nešto pored toga. On je sve te stvari znao ozbiljno da mi zameri. Bitno mu je da mu lepo serviram doručak, kao i da pospremim iza njega... sve sam radila, samo se on nikada nije pokazivao. Poštovao me je ali nikada nije mazio. Htela sam sa njim sve, ali sam je kriv.. on je upropastio naš odnos. Peške sam išla 15 min do prodavnice, pa sam odmah sa vrata morala da kuvam, čistim, brišem i spremam. Smatram da on žene više gleda kao na radnu snagu nego osobu sa kojom može da se opusti i uživa", rekla je ona, koja tvrdi da je Božić bio veoma hladan prema njoj, iako su dugo bili u ljubavi.

Kap koja je prelila čašu bilo je to što je uvek sebe stavljao na prvo mesto, a nju baš nikada.

"Jedne noći sam samo odlučila da odem od njega, i to je to. Više nismo u kontaktu, ali, želim mu sve najlepše", zaključila je ova bivša.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track