Najnovije vesti

ZALJUBLJENA SAM U MARKA MILJKOVIĆA! Patim zbog toga: Pešićeva zgranula priznanjem, nastao LOM za crnim stolom! (VIDEO)
Foto: Printscreen

dugo je ćutala

ZALJUBLJENA SAM U MARKA MILJKOVIĆA! Patim zbog toga: Pešićeva zgranula priznanjem, nastao LOM za crnim stolom! (VIDEO)

Rijaliti

Ljubavni trougao Luna - Marko - Jelena ponovo je zatresao celu Belu kuću "Zadruge", kada je Pešićeva ustala pa istakla kako brani Miljkovića upravo zbog toga što je zaljubljena u njega. Ona je kroz osmeh napravila pravi lom usred izlaganja, jer više nije mogla da ćuti na nagovore da zbog svojih emocija stoji na putu sreće Đoganijeve i njenog dečka. 

"Objasni, devojko, tvoje ponašanje od sinoć i pljuvanje Jelene Pešić" glasilo je pitanje publike za Lunu, koja je momentalno stala u odbrambeni stav. 

"Nisam ništa rekla što nisam rekla za stolom. Prebacivala sam tu priču Marku, kao i svaki put kada se svađamo... Pola stvari se i ne sećam. Što se tiče toga, znam da sam rekla ono što sam pričala za stolom", sigurna je bila ona. 

"Marko i pored svega nisi raskinuo sa Lunom, a ni sinoć nisi dao na Jelenu..." nastavio je voditelj. 

"Pa, nema razloga. Napravio bih goru situaciju. Jedna stvar za stolom se desila koja se meni nije svidela, to sam zamerio i stao. Sve ostalo Jelena ima pravo da radi", rekao je on, pa se iznenađena Pešićeva nadovezala. 

"Meni samo nije jasno šta je to Jelena radila? Ja sam sto puta rekla i to ste svesni: 'Ja mogu da ih gledam, provociram, u prolazu dobacujem', ali ja to ne radim. Dobro, šta to ja radim? Anabela je isto malopre rekla: 'Ja sam Lunu želela da odbranim', od koga? Ja nijednu ružnu i lošu reč nisam rekla za devojku. Već je preterivanje. Čak sam je i pravdala", skočila je ona. 

foto: Printscreen

"Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što sam zaljubljena i patim", rekla je ona s osmehom, a rijaliti cimeri pozdravili su je ovacijama. 

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...