Najnovije vesti

HAOS U PAROVIMA! ŠMIZLA NAPALA ATINU FERARI: Nakazo, ružna si toliko da BOLI! Nastao neviđeni HAOS
Foto: Printscreen, Printscreen YouTube

verbalni sukob

HAOS U PAROVIMA! ŠMIZLA NAPALA ATINU FERARI: Nakazo, ružna si toliko da BOLI! Nastao neviđeni HAOS

Rijaliti

Bivaš učesnica "Parova", Jovana Novakov Šmizla došla je u studio i odmah se žestoko posvađala sa aktuelnom učesnicom Atinom Ferari.

foto: Printscreen/Happy

Nije je bilo duže vreme u javnosti jer rešava neke privatne stvari, ali čim je kročila u goste kod Jovane Jeremi ona je napravila neviđeni haos. Kada ju je voditeljka pitala ko joj se od učesnika dopada a ko ne, ona je rekla kako je Atina dno-dna, što rezulturalo opasnom svađom.

"Kad mi dno-dna kaže da sam dno, hvala na komplimentu. Ti si pripadnica silikona i veštaka. Ivania ti je drugarica, kad izađe nastavite da se bavite istim zanatom. Ti si napumpana nakaza. Ti si budala nebitna. Ružna si toliko da boli. Nakazo sa veštačkom kosom. Koliko si samo ružna. Vrati konju glavu" sasula je Atina, a onda joj je Šmizla dala odgovor:

foto: Printscreen/Happy

"Ova sezona je jedna od najjeftinijih. Ja sređujem kuću koju sam nedavno kupila i nije me briga za tebe. Ti radiš za hiljadu dinara na brodu Sava, a ja tami na idem. Tvoja usta su puna svega i svačega. Ti radiš za jelo, da bi jela ono što voliš" odbrusila joj je ratoborna Šmizla.

Kurir.rs / Alo / M.M.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...