MAJA BEZ DLAKE O SVIM POLJUPCIMA SA JANJUŠEM! Evo gde su se sve LJUBILI i nije samo u GARDEROBERU! Spomenuli i RAZVOD
Foto: Youtube Printscreen

Bruka

MAJA BEZ DLAKE O SVIM POLJUPCIMA SA JANJUŠEM! Evo gde su se sve LJUBILI i nije samo u GARDEROBERU! Spomenuli i RAZVOD

Rijaliti -

Maju Marinković progovorila je o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

"Ja mogu da pričam samo u svoje ime, on je sve rekao sam. Konkretno što se tiče Ane, nikada mi nije rekao da je imao nešto sa njom, ja sam njoj dobacila za stepenice, on mi je rekao ironično da ćutim i ćuškao me je, a što se tiče Šopićke, za dva prstića ovde, jedan napolju. Sad ne znam na koga je mislio. Rekao je u smilu, kad se posvađao sa Ivanom, kada sam se ja posvađala sa Stefanom, tu se ubacila Iva, on je njoj dobacio gospođica prstić, ja sam ga pitala šta je bilo. On je rekao da je jedna osoba ovde, a da je druga osoba izašla, tako sam ja razumela. Ja sam rekla svoje šta smo imali. Verovatno je kod njega samo sprdnja", odgovorila je Maja.

foto: Printscreen

"Zašto se bojiš da se razvedeš i budeš sa Majom? " glasilo je pitanje.

"Ja ću izdržati još mesec i po dana. Nikada se neću razvesti i nikada neću biti sa Majom! - rekao je Janjuš.- On nikada nema odgovore! On je bio sa mnom, nažalost, pričao je da će da se razvede! Ja se ne ponosim time, ali je tako, žao mi je - dobacila je Maja.

Ne mislim da je moja krivica manja, smatram da sam dosta kriva, ja sam vrlo dobro znala da je on oženjen čovek, nisam ušla kao nezrela klinka. Kajem se i stidim se, prihvatiću svaku vrstu kritiku. Da li sam želela da ga razvedem? Ne, on je sam potencirao na tome. Htela sam da postignem da ne budem više lažov - rekla je Maja, a onda je dodala kada i gde se poljubila sa Janjušem.

- Ljubili smo se u garderoberu, stigla je slika za Novu godinu, tek tad, zagrlio me je i poljubio. Kada sam slagala to za Karića, ljubili smo se kada smo išli na Zadrugoviziju, kada smo nastupali zajedno. Kod mene kada su ugašena svetla, uzme medu i ono gleda kao na klipu, možda je čak bilo i u ekonomskom kada kamere nisu bile u našem pravcu - odgovorila je Maja.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja