OTAC MAJE MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Ne može da dođe sebi nakon AFERE sa Janjušem: Da mogu da uđem, svašta bih REKAO
Foto: Printscreen, Printscreen Pink

osuđuje

OTAC MAJE MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Ne može da dođe sebi nakon AFERE sa Janjušem: Da mogu da uđem, svašta bih REKAO

Rijaliti -

Otac zadrugarke Maje Marinković uključio se užvio u emisiju "Premijera" i otkrio da je zbog ćerkine sinoćne rasprave za crnim stolom bio toliko potresen da je završio u bolnici.

"Posle neprospavane noći, noćas sam završio na infuziji, posle svega toga mi je malo pozlilo ali sada je sve okej. Malo je bila žučna svađa" rekao je Taki, pa nastavio:

foto: Printscreen

"Ja sam joj napisao da nije u to trebala da ulazi, on je oženjen čovek, meni je žao njegove žene. Uzbuđen sam i pod lekovima. Maja je smogla snage da prizna sve, ja je u tom smislu podržavam, ali da to nikad više ne učini. Ja to ne podržavam i ona je sama osudila, ali je priznala i rekla da neće više ići tim putem i ja kao roditelj se nadam da se to neće ponoviti. On je ipak oženjen čovek, Maja je slobodna, on je imao nešto i sa Šopićevom i prošle godine sa Koraćevom... Ja ne poznajem ovakvu Maju. Vidi se da se ona zaljubila. Zaljubila se u Janjuša. Nije to bila više Maja koja se smeje, pecka, on je sputavao, nije dao da iznese svoje mišljenje da se to ne bi otkrilo, ali hvala Bogu da je smogla snage i iznese šta ima. Nema čoveka koji ne greši, ali mislim da će se izdići iz situacije. Ja 24 sata već dve godine sam pored televizora. Meni si prošle godine ceo automobil išarali, zovu svi, neki sude, neki podržavaju. Svašta ljudi kažu, od najvećih uvreda do "Majo, carice". Mada ja nisam ponosan na to što je uradila, ali idemo dalje, da se to ne ponovi više. Ja bih voleo da se što pre prevaziđe ova kriza, ali biće okršaja, Maja je povređena" rekao je Taki.

"Da mogu da uđem, svašta bih joj rekao. I ko joj radi iza leđa i ko iznosi neistine. Nisam ljut ni na koga, to je rijaliti i to je to, gluma. Mnogi glume tamo. Maja nije glumila, ona je stvarno zaljubljena. Ali vidim tamo šta rade i providno je. Maja zna tajne mnoge od svih, ali nije htela da otkriva zbog te situacije sa Janjušem.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track