NINA I MLAĐA SE JOŠ NISU VIDELI! Jovanović otkrio šta se DESILO posle njenog izlaska! Sve je kriva ONA
Foto: Printscreen

Nije ga ni nazvala

NINA I MLAĐA SE JOŠ NISU VIDELI! Jovanović otkrio šta se DESILO posle njenog izlaska! Sve je kriva ONA

Rijaliti -

Nina Babić je odlukom gledalaca napustila Belu kuću.Odmah nakon toga se oglasio Mlađan Jovanović, te je otkrio kako je izgledao njihov susret.

Poznato je da si Nina i Mlađa imali vrlo turbulentnu vezu u ''Zadruzi 3'', kao i da je njena majka protiv njihove romanse, a kako Jovanović ističe, oni se još nisu čuli nakon susreta, koji je zahvaljujući njenoj porodici, trajao samo dva minuta, te je i njihova zajednička budućnost dovedena u pitanje.

foto: Printscreen

- Nisam se čuo sa Ninom. Otišao sam da je sačekam, međutim video sam je bukvalno na dva minuta, brat joj je bio tu, nije hteo puno da dozvoli da budemo zajedno zbog njene majke, znate već kakva je i šta je sve radila i pričala o meni. Videli smo se bukvalno na dva minuta - rekao je Mlađa i otkrio da smatra da Ninina majka neće dozvoliti da njih dvoje budu zajedno.

- Došao sam i ispoštovao je maksimalno, a sad njena majka pravi haos. Videli smo se na minut, dva, pa je njen brat rekao: "Moramo stvarno da idemo". Ja sad čekam da se ona javi, pa ako se javi, javi... Ako ne, ništa. Mislim da će njena majka uraditi sve da ne budemo zajedno, da neće ona to dozvoliti.

foto: Sonja Spasić

kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track