Najnovije vesti

ostalo joj urezano u sećanju

KUPILA GA ZA 50 €, OSTAVILA NA TREN, PA NAŠLA IZBODENOG? Tara prepričala detalje događaja koji ju je IZBEZUMIO! (VIDEO)

Rijaliti

Tara Simov rijaliti cimerima prepričala je situaciju kada je na moru u Grčkoj jednom prilikom pazarila velikog gumenog flaminga, kojem je dala ime Điđi. Iako njena drugarica nikako nije želela da "daje pare" na tako nešto, Tara se osećala upravo suprotno, pa je zato teško podnela kada je videla da je uništen. 

"Krenule nas dve po cigarete i vidimo flaminga, ali znaš koliki je, kao pet tebe. I Jana kaže: 'Koliko god da je, ja ne dajem dinara.' I ja pitam koliko je, on prvo kaže 100 evra, ja pitam 'koliko', on kaže 'osamdeset' i na kraju mi prodao za 50 evra. Nazvala sam ga Điđi", počela je ona svoju morsku anegdotu.

"Ja sam ga ostavljala na plaži, jer svi su znali da je moj, kod tog druga u bič baru. I odjednom bilo neko nevreme i vadili smo stolice i stolove iz vode, pa smo morali da sklanjamo Điđija u ostavu", dodala je Tara. 

"Simon srče espreso i izbegava moj pogled i kaže mi da je Điđi umro, da ga je neko ubio... A Điđi izboden skroz. Ja se pitam ko je bolestan da izbode flaminga", prisećala se ona ovog, za nju, traumatičnog događaja. 

Kurir.rs, M.G/Foto: Sonja Spasić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...