Najnovije vesti

TUŽNA

PEŠIĆEVA SE RASPLAKALA, SVE CIMERKE JOJ PRIČAJU IZA LEĐA: Mensur je optužio za OVO, pa nastala ŽESTOKA SVAĐA! (VIDEO)

Rijaliti

Mensur Ajdarpašić je na porodičnom sastanku izneo informacije koje mu je prenela Mina Vrbaški, sa kojom se nedavno pomirio, a tiču se Jelene Pešić. 

"Pešićeva je u jednom trenutku pogledala u Minu, znajući njenu reakciju, pa je došla i zagrlila me je. Ovo što je ona uradila, neću iznositi mišljenje o tvom rijalitiju", počeo je da priča Mensur, a Jelena se umešala:

foto: Printscreen

"Ne znam ni gde je ostala Mina, nisam to uradila namenski. Sam si mi rekao da ne razgovaram sa tobom otkad je Mina ljuta, zagrlila sam vas toliko normalno. Ne zanima me, neću ti se više obraćati nikada, ali videćemo da li ćete imati problema kada se ja udaljim. Ne želim da se bavim klinkom i gde ona stoji, nećemo da pričamo, nećemo da se družimo, želim vam svu sreću."

Jelena Pešić zbog toga je kasnije počela da plače, pa je Mensur istakao da mnoge zadrugarke misle isto, ali ne žele da joj kažu u lice.

"Milica neće da ti prizna neke stvari, Šopićeva neće da ti prizna neke stvari, ja idem po kući, čujem šta ljudi pričaju", govorio je Ajdarpašić, a Jelena je plakala.

Kasnije je Jelena pričala zadrugarkama kako joj Mina i još nekoliko žena "truju mozak".

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...