MAJKA ĆE JOJ SVISNUTI! Mina se odriče porodice zbog Mensura! Bivši je BRUTALNO izvređao, Vrbaški URLALA na sav glas!
Foto: Printscreen

orila se zadruga

MAJKA ĆE JOJ SVISNUTI! Mina se odriče porodice zbog Mensura! Bivši je BRUTALNO izvređao, Vrbaški URLALA na sav glas!

Rijaliti -

Mensur Ajdarpašić su iznervirao zato što je Mininu čašu sa viskijem koja je stajala na stolu za rulet prosuo po sebi, a zatim iscepao šorts. Zbog ovoga je svađa između njih trajala do ranih jutarnjih sati.

"Četiri meseca sam plakao ovde za tobom", rekao je Mensur.

"A ja zbog tebe nisam lomila glavu? Misliš da je meni lako, ti igraš rulet, ja plačem. Dođi kod mene, j*bao te rulet. Ti si nervozan zato što sam te budila", urlala je Mina.

"Budim te jer spavaš i gubiš pare, a napolju se vučeš po ulicama, nemaš pare. Da se ja nerivram za tvoje honorare, boli me k*rac više", vikao je on.

Svađa Mine i Mensura nastavila se u dnevnoj sobi, a onda je zadrugar pomenuo Mininog bivšeg dečka iz prve sezone "Zadruge".

"Nisam ti ja Đekson, oni te nisu trpeli ni sekunde, ja te trpim, brinem se šta ćeš ti da radiš i šta će da ti se desi... Ako ikad ja budem hteo da pričam sa tobom, ja ću ti prići. Bolje nemoj da pričaš sa mnom, ništa lepo ti neću reći", naveo je Mensur.

"Zbog čega si ovakav, je l' zbog šortsa", pitala je Vrbaški.

"Ja ne mogu da te trpim više, pomeri se od mene", rekao je Ajdarpašić.

Ajdarpašić je izneo niz uvreda na račun svoje devojke govorivši joj da je naučila da spava po ulicama, kao i da joj on evro ne bi dao sve i da jeste sponzoruša.

"Ja više nemam svoje, neće da čuju za mene. Ti si mi bitniji od svih trenutno, shvati to. Nije moja slika takva. Hajde reci, ko me j*bao, tvoji drugovi", plakala je Mina.

"Kad si navalentna ne mogu da te trpim... Nemoj tako kao paćenica neka", rekao je on.

"Osećam se kao da nikad u životu nisam imala nikog ko me je voleo, ja ti se kunem da nikad u životu nikog nisam volela ovako", pričala je Vrbaški.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track