NIKADA ME POSLE OVOGA NEĆE VIDETI, NIŠTA NAS NE VEZUJE: Edo i Dragana završili za sva vremena?! Raskinuli usred emisije
Foto: Printscreen

POVREĐENI

NIKADA ME POSLE OVOGA NEĆE VIDETI, NIŠTA NAS NE VEZUJE: Edo i Dragana završili za sva vremena?! Raskinuli usred emisije

Rijaliti -

Dragana Mitar i Edis Fetić su stavili tačku na svoju vezu, a u razgovoru su otkrili šta je bio najveći problem u njihovom odnosu.

"Tako je bolje za oboje, mi se u stvari nismo ni poznavali... Taj bitniji deo za život dvoje ljudi nismo. Postojala je i ljubav. Ona je ušla ovde i nije imala šta da izgubi, ja sam izgubio sve. Moje je da se borim, ali mislim da sam izgubio sve. Ona, da ne kažem, ne laže, ali sam došao do te istine, govori delimičnu istinu", rekao je Edo.

"Ja smatram da neke stvari ne treba reći do kraja. Nekad je bolje prečutati, ako je za nečije dobro", dodala je Dragana.

foto: Printscreen

"Ali prećutala si bitne stvari, koje su uticale na naš odnos. Glavni problem je što ne veruje pravim ljudima", prokomentarisao je Edo.

"Neke stvari i kockice se nisu uklopile, kako sam ja mislila da će biti. Mi smo se dosta puta i razilazili, više nije bitno... Danas sam nešto razmišljala, povezala neke stvari...", govorila je Dragana.

"Evo, opet ona. Reci!", iznervirao se Edo.

"Ne želim, želim da stavim tačku", istakla je Mitrova.

"Nikada u životu me neće videti posle ovoga, toga mora da bude svesna. Nećemo imati ni komunikaciju, ništa nas ne vezuje, pokušali smo, bili zajedno", izgoreo je Fetić.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track