UČESNICA PAROVA NA JEZIV NAČIN IZGUBILA SESTRU! 20 godina stariji ljubavnik je SILOVAO pa ZADAVIO žicom za sušenje veša!
Foto: Happy screenshot

horor

UČESNICA PAROVA NA JEZIV NAČIN IZGUBILA SESTRU! 20 godina stariji ljubavnik je SILOVAO pa ZADAVIO žicom za sušenje veša!

Rijaliti -

Učesnica "Parova"" Nataša Pajović svojom životnom pričom potresla je čitavu Srbiju, ali i region. Ona je naime, u ranoj mladosti doživela pravi horor.

Sestru joj je ubio stariji ljubavnik, a majka i brat zamalo je ubio očuh, a ona silovana.

Nikšićanin Jugoslav Perović uhap­šen je pre pet godina dan na­kon što je osumnji­čen za te­ško ubi­stvo na svi­rep na­čin 20 go­di­na mla­đe Dragane Pa­jo­vić.

foto: Printscreen/Happy

Perović je potom zamenici višeg državnog tužioca kazao da se kaje i da mu je veoma žao što je ubio Natašinu sestru, sa kojom je, kako tvrdi, bio u višegodišnjoj ljubavnoj vezi.

"Zbog nje sam ostavio porodicu, a davao sam joj i novac, zbog čega sam imao finansijskih problema. Dragana mi je te noći saopštila da više ne želi da bude sa mnom, a tokom svađe koja je nastala između nas izgrebala me je noktima po licu. Tada sam dohvatio kabl koji je služio za sušenje veša i zadavio je", ispričao je Perović tužiocu.

Pajovićeva je ubijena u jednoj od soba iznad restorana u Pljevljima. Nakon što su roditelji prijavili ne­stanak, inspektori su prona­šli njeno telo u sobi koju je Perović ranije iznajmio.

Podsetimo, njen cilj i motiv ulaska je novac, kako bi bratu koji ima autizam omogućila bolji život.

foto: Printscreen/Happy

kurir.rs/happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track