MOJA SRODNA DUŠA JE TIP KAO MARKO MILJKOVIĆ! Ermina priznala da je ŠPIJUNIRALA bivšeg i njegovu verenicu! UKRALA JOJ SVE
Foto: Pritnscreen

Otvorila dušu

MOJA SRODNA DUŠA JE TIP KAO MARKO MILJKOVIĆ! Ermina priznala da je ŠPIJUNIRALA bivšeg i njegovu verenicu! UKRALA JOJ SVE

Rijaliti -

Ermina Pašović otvorila je dušu Mirku Gavriću, pa mu je poverila i da je špijunirala bivšeg preko društvenih mreža.

"U ljubavi ima neka prepreka, uvek jedan voli više, jedan manje", govorila je Ermina.

"To je više do neke namere. Ako uđeš u nešto čist, to može samo da se razvija", odgovorio je Mirko.

"A šta ćemo s tim smicalicama? Ljubav se treba desiti kada si mlad, kada si spreman na sve. Ja sa 19 godina nisam razmišljala gde ću živeti sa njim, sve je bilo moguće. Što sam starija, sve više razmišljam. Meni su dve ljubavi pukle zbog destinacije", nastavila je Pašovićeva.

foto: Pritnscreen

"A šta ćemo sa tim smicalicama? Ljubav se treba desiti kada si mlad, kada si spreman na sve. Ja sa 19 godina nisam razmišljala gde ću živeti s njim, sve je bilo moguće. Što sam starija, sve više razmišljam. Meni su dve ljubavi pukle zbog destinacije", nastavila je Pašovićeva.

"Ti si u ljubav ušla sa 20, a ja sa 33... Mene je povelo lepo", govorio je Gavrić.

"Ja sam pre dve godine našla srodnu dušu, ali on živi u Oslu, a ja u Beču. On je tip kao Marko Miljković", počela je da priča Ermina.

"Mi smo se pronašli. Ja sam pokušala u njemu da probudim brižnost i emocije, rekao je da bi me oženio da sam došla u Oslo. On nije hteo u Beč zbog manje zarade, a i vezan za decu. On je takav otac. Rekao je da bih ja morala za Oslo. Kakvo crno Oslo, ja mrak i hladnoću ne volim. Ja bih umrla tamo. Na kraju smo bili isrcpljeni od prepucavanja i svađa. Imali smo jedno prvenstvo, meni se pokvario auto. Drug me je povezao, 1.200 kilometara smo prošli, ja dolazim u šator, on nije znao, videla sam ga sa nekom crnom devojkom. Kako sam ga izvukla iz šatora, on je pop*zdeo. Posle sam saznala da je ta njegova kr*s varijanta pristala na sve i otišla u Oslo. Ušla sam joj na Instagram profil, ona je bila frizerka, počela da gaji pse. Mene je to iznerviralo. On kupio kuću sa njom. Naš plan, tj. moj plan su izveli. Ja na aparatima. Svaki stori sam joj gledala, neznajući da se vidi ko gleda stori. Onda su mi poslali poruku da sam bolesna. Sramota me je pojela. Ja sam joj napisal: "Da, gledam, u čemu je problem? Fascinirana sam jer živiš moj život". Sve što smo mi smislili, ona je samo upala u to, zato što ja nisam htela za Norvešku, tamo mi je zima", dodala je Ermina.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track