Najnovije vesti

NATAŠA PAJOVIĆ SEKLA RUKE, KRV SAMO ŠIKLJALA! Sva krvava nasrnula na medicinare i policiju! HAOS!
Foto: Happy screenshot

pečat ljubavi

NATAŠA PAJOVIĆ SEKLA RUKE, KRV SAMO ŠIKLJALA! Sva krvava nasrnula na medicinare i policiju! HAOS!

Rijaliti

Nataša Pajović dala je pečat ljubavi prema Milutinu Radosavljeviću Miliju kada je pokušala da ureže njegovo ime na koži svoje ruke. Kada je videla krv, pala je u nesvest od straha, pa je ubrzo stigla i Hitna pomoć.

Nataša je bila histerična, vikala da je niko ne može razdvojiti od Milutina, a zatim je nasrnula na medicinare i pripadnike policije, koji su bili u pratnji lekara i tehničara.

foto: Happy screenshot

Jedva su je zadržali, da ne povredi nekog u svom rastrojstvu.

"Neće nas niko razdvojiti! Ni moja majka ni drugi! Milutin je od prvog dana bio uz mene, ja njega volim i neću više da se borim protiv svog srca i svojih emocija! Dokle više da mi drugi određuju sa kim da budem? Hoću Milija!!", vikala je Nataša.

Nesrećna što joj majka brani da bude bliska sa Milutinom Radosavljević, ona je pokušala da pronađe utehu u zagrljaju Mastora Lumbile, Pavaa Vladila, ali, nekako se uvek vraćala Miliju. Isto je i sa njim. Posle poljupca sa Ivanom Mitrović, Kristinom Mažibradom, s**sa sa Sanjom Mirkov, Kristinom Ružić, Milutin Radosavljević je u suzama opet došao kod Nataše, ali, besan zbog njene majke uvredio je.

foto: Printscreen/Happy

Pravnica Nataša krivi i druge devojke u Milijevoj blizini na koje je nasrnula, zbog čega je poslata u izolaciju, da se smiri.

"Čuli smo kako Nataša vrišti i doziva Milija" rekli su učesnici rijalitija „Parovi“.

" On je za to vreme plakao u tajnoj sobi i molio da je puste, obećavajući da će poslušati njenu majku, koja se više puta javljala u program, i pokušala da stane na put njihovoj ljubavi."

"Nataša se izvinila zbog ponašanja. Zamolila je da pokušaju da je razumeju, jer je zaljubljena u čoveka, a porodica joj ne dozvoljava da bude sa njim, dok joj se ostali učesnici rijalitija rugaju" kažu iz produkcije.

Kurir.rs / Happy / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...