ANABELA U JEZIVOM STANJU, URLALA NA SAV GLAS! Luna je dovela do pucanja, ovim joj zabila NOŽ u SRCE! Atijasova na KAPIJI
Foto: Printscreen

HAOS U ZADRUZI

ANABELA U JEZIVOM STANJU, URLALA NA SAV GLAS! Luna je dovela do pucanja, ovim joj zabila NOŽ u SRCE! Atijasova na KAPIJI

Rijaliti -

Luna Đogani još jednom je dovela svoju majku Anabelu Atijas do nervnog sloma, kada joj je spomenula drugu ćerku, a svoju mlađu sestru. Nakon toga Anabela je otišla na kapiju gde je doživela potpuni nervni slom.

Luna je potencirala na tome da je Nina ,,njena" ćerka, što je Anabelu isteralo iz takta, pa je doživela nervni slom.

"Tvoje parice da kupi, platila si Nini tvojoj školu" provocirala je Luna.

foto: Printscreen/Youtube

"Kojoj Nini? Kojoj Nini mojoj? Ona je i njegova ćerka!" vikala je Anabela.

"E ovako se ona ponaša napolju!" ubacila se Luna.

foto: Printscreen/Youtube

"Rekla si ,,Tvojoj Nini" rekao je voditelj.

"Nisam" tvrdila je Luna.

Anabela Atijas u jeku svom nervnog rastrojstva, izletela je napolje kako bi se smirila. Tara Simov i Mirko Gavrić prišli su kako bi je utešili, a Atijasova je zalupala na kapiju urličući na sav glas.

"J*bem li ti majku, da ti j*bem! Smrade! Ista si svoj otac, Bog neka vam oprosti! Trudna sam išla da ti platim hranu i školu! Zlo!" vikala je Anabela.

"Ona i te kako radi ovo napolju, počela je da se bacaka pred Blankicom, to što ja ćutim i ne govorim, muka mi je više i da pravi od mene monstruma!" pričala je Luna u Beloj kući.

foto: Printscreen/Youtube

"Majku si prodala, ona meni da kaže ,,za tvoju Ninu"! Zlo jedno! Rekla mi je narkoman, ja sam joj zamerila sve, normalno, ali van kamera" urlala je Anabela.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja