GAGI NIJE HTEO DA PREPIŠE LUNI I NINI STAN! Anabela pričala o emocija prema bivšem mužu, a onda otkrila OVO! ŠOK
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Prinstcreen/ Instagram

MORA DA SHVATI DA JA NISAM NJEGOVA SVOJINA

GAGI NIJE HTEO DA PREPIŠE LUNI I NINI STAN! Anabela pričala o emocija prema bivšem mužu, a onda otkrila OVO! ŠOK

Rijaliti -

Anabela Atijas i Luna Đogani današnji dan provode na Rajskom ostrvu, gde su u potpunosti usredsređene jedna na drugu, a tokom celog dana razgovraju o svim temama koje ih tište. Tako je Anabela otkrila Luni kakva osećanja sada gaji prema njenom ocu, a svom bivšem mužu Gagiju Đoganiju.

"Sad će biti u situaciji da će se to rešiti na sudu, zakon je isti za sve. Znači minimalac je u pitanju. Ja nisam nikada osporvala da je vaš tata, niti branila da se viđa sa vama. Sve sam mogla da mu zuabranim i da mu uzmem. On nema pokriće da priča da mu ja želim da umre. On mora da shvati da ja nisam njegova svojina. Moje emocije prema njemu nisu lepe, to je ostalo u meni, ja to želim da izbacim. Hoću kad izađem odavde da to ne osećam prema njemu. Gledam ga kao nekoga ko na moj organizam ne utiče dobro i takve ljude izbegavam" rekla je Anabela Luni, a onda iznela tvrdnje zbog kojih je Đoganijeva ostala u čudu.

foto: Printscreen

"Imao je milion šansi da prepiše stan. On vama ne veruje. On nije hteo stan da vam prepiše, pitao me je pet puta: ''Šta ako me one izbace napolje?'' Bože me sačuvaj da ga rođene ćerke izbace iz stana" dodala je Anabela, a onda posavetovala Lunu:

"Nemoj da žuriš sa nekim krupnim odlukama. To za prodaju stana. Moj stan je uvek bio moja sigurnost" pričala je Anabela ćerki.

"Nikad ne bih prodavala stan, možda bih ga samo izdala. Volim svoj stan i tu lokaciju. Ako budem htela da živim sa Markom, ja ću da ga izdam" bila je izričita Luna.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track