ONI TRI GODINE NEMAJU RINGLU GDE DA SKUVAJU ČAJ! Anabelina kuma oplela po njoj: PLJUJE rođeno dete zarad novca!
Foto: Dragana Udovičić

Imala je prijateljicu kojoj je zabila nož u leđa.

ONI TRI GODINE NEMAJU RINGLU GDE DA SKUVAJU ČAJ! Anabelina kuma oplela po njoj: PLJUJE rođeno dete zarad novca!

Rijaliti -

Tina Stoičkov, pevačicina kuma, kaže da se sa njom posvađala kada ju je savetovala da ne dozvoli Luni Đogani da uđe u rijaliti i otkriva da je Anabeli Atijas samo novac bitan.

Anabelina venčana kuma Tina Stoičkov odlučila je da nakon svađe sa pevačicom otkrije sve pikanterije iz njenog života. Kako sama kaže, njihovo prijateljstvo trajalo je skoro deceniju.

"Naše prijateljstvo traje nekih možda desetak godina. Svađa između nas je nastala kada sam je savetovala da Luna prvi put ne ulazi u „Zadrugu“, jer sam pretpostavila da će se desiti strašne stvari. Prekinula je odnos sa mnom, kumstvo je doživotno, ali prijateljstvo između nas dve nije. Bila sam razočarana u neke stvari koje mi je uputila porukom. Mi smo se retko čule, bila je tada u psihičkom rastrojstvu. Trebalo je da dođem za Beograd, imala je zdravstvenih problema sa dojkama. Bila sam spremna novčano da joj pomognem. Međutim, kada sam iz Švajcarske došla za Beograd, ona mi je kratko odgovorila na poruku „nisam tu“. Uzvratila sam joj da očigledno ima vremena da se fotografiše sa poznatim ličnostima, da bi ona mene počela da vređa i kune. „Kad ti bude najteže, ti ćeš mene da se setiš“, napisala je tada Anabela u poruci" kazala je vidno razočarana kuma, a onda dodala kako je uvek bila uz nju.

foto: Printscreen/Youtube

"Uvek sam bila tu uz nju, kada joj je trebao novac za novu Luninu kolekciju, šta god bilo u pitanju. Imala je u Švajcarskoj prijateljicu kojoj je zabila nož u leđa. Svi kada se međusobno čujemo, povređeni smo i osećamo se izdano sa Anabeline strane" rekla je Tina.

U „Zadruzi“ se spekulisalo kako je porodica Đogani bankrotirala i da kod kuće nemaju ni dinara. Anabelina kuma tvrdi da oni u domu imaju pokvarenu ringlu tri godine.

"Oni tri godine nemaju ringlu ni gde da skuvaju čaj. Oni nemaju novca, ovo je samo izlaz iz nekog pakla. Nikada se nije udostojila da donese nijedan cvet na moju proslavu, a kamoli poklone. Kupovali smo joj nakit i skupocene stvari, ona nama ništa. Ma, oni su teška sirotinja. Toliko daleko ide, čak pljuje rođeno dete zarad novca. Luna im je najveća zlatna koka. Ona je sama sebi iskeširala stan od zarade u rijalitiju. I taj automobil što je dobila od „Zadruge“ nije kupio Andrej, nego mu ga je poklonila" kazala je Stoičkova.

Anabelina kuma kaže da navodni Andrejevi apartmani nisu na njegovo ime, već na očevo.

Tina otkriva šta se dešavalo dok su se družili.

"Sve ono što je Luna iznela za konzumacije, to sve jeste tačno. Anabelin suprug Andrej je konzumirao narkotike pred decom, bila sam u kupatilu, ali je u tom trenutku to ponudio mom suprugu Stefanu, koji se zatekao u dnevnom boravku."

foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track