Najnovije vesti

OVAKO JE ZAVELA OŽENJENOG? Hit tajne iz ljubavnog života zadrugarki: Najlepše je bilo dok NIKO NIJE ZNAO!
Foto: Printscreen Magazin In

ništa nije prećutala

OVAKO JE ZAVELA OŽENJENOG? Hit tajne iz ljubavnog života zadrugarki: Najlepše je bilo dok NIKO NIJE ZNAO!

Rijaliti

Dok se Luna Đogani kao gošća jedne emisije prisećala početka romanse sa Markom Miljkovićem, Maja Marinković bez pardona progovorila je o ljubavi sa oženjenim Janjušem pa istakla da im je najlepše bilo u periodu kad niko ništa nije znao. 

"On mi je rekao da nikad ranije nije video takve oči, ali Marko i ja smo imali baš čudno muvanje. Mi smo se svađali i svađali, negirali da se sviđamo jedno drugom i samo odjednom se desilo posle najveće svađe za Božić. Posle par dana sam mu spontano prišla", rekla je Đoganijeva u "Magazinu IN". 

foto: Printscreen Magazin In

"U mom slučaju bilo je obostrano, ali ja sam ga toliko zavolela. On se zaljubio u tu moju pozitivnu energiju i to što sam tako pozitivna i blesava. Mislim da smo bolje funkcionisali dok je bilo tajno. Non-stop smo se smejali, prijali smo jedno drugome", istakla je Maja. 

"Meni se Filip stvarno dopao kao dečko. Prvo me je privukao fizički, a onda mi se svideo psihički", objasnila je, s druge strane, Iva Grgurić.

"Ja sam prvo primetila kod Davida da je nosio neki crveni bodi za treniranje. Nije mi bilo dobro kad sam ga videla", dodala je Ana Korać. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Magazin In

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...