nasmejani

ŽAO MI JE ŠTO SE RASTURIO BRAK S ANABELOM: Gagi i bivša žena gledali uspomene iz prošlosti, probudite se EMOCIJE (VIDEO)

Rijaliti -

Rijaliti učesnici su gledali uspomene Gagija Đoganija. Tom prilikom prikazani su i snimci iz privatne arhive iz perioda kada su Gagi i Anabela bili u braku i zajedno odgajali Lunu.

Puštene su i fotografije Nine Đogani što je raznežilo Anabelu.

foto: Printscreen

"Nina moja, voli te majka... Sreća moja", govorila je Anabela tokom snimka i sve vreme se smeškala. Gagi je nakon snimka rekao i da je jednu od devojaka verio, ali je to na kraju puklo.

foto: Printscreen

"Dopada mi se prošli moj život. Lepo je ovo videti. Tu je Lunči dok je imala par meseci, tu je moja familija cela... To je Milena i devojka moja Helena, nju sam bio verio. S njom sam bio 4 godine. Tu je i Maki, moja sadašnja devojka. Burazer je tu, Đole... Tu je i retrospektiva naših CD, mnogo hitova smo imali. "Samo u snu", te slike s prvog našeg spota koji smo radili Anabela i ja... I tako, ima tu nekih momenata i sa "Farme". Slatka je bila Luna, imala je tu dva, tri meseca... Moji iz Zemuna su je uzimali iz ruke u ruku. Žao mi je, ko ne bi voleo da brak opstane i kao moji roditelji da ostanu ceo život zajedno. Žao mi je što se to rasturilo", rekao je Gagi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track