SLOBA RADANOVIĆ NAPRAVIO PRAVU POMETNJU ULASKOM U ZADRUGU! Ovaj par je zaratio zbog pevača: Pale su teške OPTUŽBE! VIDEO
Foto: Printscreen

haos

SLOBA RADANOVIĆ NAPRAVIO PRAVU POMETNJU ULASKOM U ZADRUGU! Ovaj par je zaratio zbog pevača: Pale su teške OPTUŽBE! VIDEO

Rijaliti -

Iva Grgurić odlučila je da priđe Filipu Đukiću. Naime, Iva i Filip su se posvađali zbog Slobe Radanovića, ali i zbog Kijine drugarice pevačice Katarine Živković.

"Iva, meni ne možeš te fore da prodaješ, ja mogu da te pročitam. Kao što sam te čitao. Video sam po tvojoj faci. Što si ga više puta pogledala? Zakuni mi se u majku tvoju, zašto si ga pogledala više puta?" rekao je Filip.

"Dečko, ti mene ne možeš da pročitaš i niko ne može onde da me pročita. Šta lažeš da me ponavljaš greške? 7 puta te perem i vodim u krevet. Kakvo flertovanje? Lepo peva. Zato što peva ispred bine, a ja igram tu" rekla je Iva.

"Hajde, pomeri se... Ti ćeš meni da se smeješ u facu. J*bem li te u usta" besan je bio Filip.

foto: Printscreen

"Kunem ti se u majku da sam ga gledala jer je pevao. A gde da ga gledam? U koleno? Ti Kaću nisi gledao? Gde si ti gledao Kaću Živković dok je pevala? U s*se!" rekla je Iva.

"Ne! Ne! Mene nijedna pevačica ne zanima. Ne obraćam pažnju ni na jednu devojku" govorio je Filip.

"Au, koje dete. Pogledali smo se dva puta. Procenila sam da me nije gledao s nekom namerom. Nije me gledao s namerom. Da sumiramo, ti meni zameraš što su se Slobi i meni susreli pogledi. Ti si po tome zaključio sam ja pogrešila, a sada za stolom mi je Stefan j*bao sve po spisku, zapretio mi je da neću moći da uđem u Beograd i ti si ćutao kao cava. Zato što si p*čka. Meni takav mušakrac ne treba. Vidi šta je teže" rekla je Iva.

foto: Printscreen

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track