Najnovije vesti

DOBRO UNOVČILI PORODIČNU DRAMU I HISTERIJU! Luna i Anabela zaradile 250.000 €, Gagi 80.000 €, a evo kako je prošao Marko
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Printscreen

nije im loše

DOBRO UNOVČILI PORODIČNU DRAMU I HISTERIJU! Luna i Anabela zaradile 250.000 €, Gagi 80.000 €, a evo kako je prošao Marko

Rijaliti

Mesecima se u rijalitiju "Zadruga 3 odvija prava porodična havarija,i dok region prati sve nervne slomove zadrugara, oni od toga inkasiraju pozamašnu svotu novca - zarađenu na ličnoj drami.

Među glavnim akterima i mladaLuna Đogani, koja je more suza prolila što zbog roditelia što zbog dečka. Nije se borila glavnu nagradu, ali se šuška da je njen honorar za četiri meseca boravka u rijalitiju iznosi čak 100.000 evra. Kad se tome pridoda 40.000 evra i automobil vredan 19.000 evra koje je dobila u prvoi sezoni "Zadruge", kao i 170.000 evra i pobeda u drugoj "Zadruzi", suma uopšte nije mala. Od toga je pazarila stan u prestižnom delu Beograda i ulagala u pevačku karijeru, ali spekulisalo se da je ipak ušla u dugove.

foto: ATA Images

Ubrzo nakon Lune, u rijaliti se uselila i njena majka Anabela, koja je, prema pisanjima medija, za to dobila honorar od 150.000 evra. Anabela je takođe priznala da je u rijaliti ušla zbog finansijskih problema.

foto: Printscreen/Youtube

Sa druge strane, Gagi Đogani je dogovorio  da uzme nešto manje novca od ćerke i bivše supruge. Kako se piše, on zarađuje 2.000 evra nedeljno, te će iz "Zadruge 3" izaći bogatiji za oko 80.000 evra honorara.

foto: Printscreen

Lunin dečko Marko Miljković u “Zadrugu 3" ušao je navodno za honorar od 50.000 evra, te je i on dobio priliku da se lepo opart od rijalitija. Spekulisalo se o honoraru ostalih rijaliti igrača, a Marko Janjušević Janjuš mnoge je ostavio u čudu navodima o sumi koju on zarađuje. 

"Honorar bih dao samo da čujem ćerku, 5.000 evra samo za par minuta", rekao je Janjušević, koji bi u džepu mogao da ima 200.000 evra. 

foto: ATA Images

Zorica i Lepi Mića žive u rijalitiju

Zorica Marković i Lepi Mića godine su proveli u rijalitiju pred kamerama i nemaju nameru da odustanu od ovog formata. Lepi Mića je 2013. učestvovao je u Farmi 5, a posle toga ušao je i u Farmu 6 i 7. Nakon toga je učestvovao u prvoj sezoni Zadruge, a gledali smo ga u drugoj i sad trećoj sezoni. Zorica Marković, mama rijalitija, učestvovala je 2008. u VIP Velikom bratu, ušla je u Parove, a onda smo je gledali u četri sezone Farme i u sve sezone Zadruge

foto: Printscreen

kurir.rs/blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...