I KIJA JE TAKO RADILA SA SLOBOM! Iva će NOVAC OD NAGRADE potrošiti na DEČKA! Evo kako će ga iznenaditi!
Foto: ATA Images

Nije škrtica

I KIJA JE TAKO RADILA SA SLOBOM! Iva će NOVAC OD NAGRADE potrošiti na DEČKA! Evo kako će ga iznenaditi!

Rijaliti -

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić nedavno je progovorila o novom biznisu kojim planira da se bavi sa svojim partnerom Filipom Đukićem i otkrila da će dečak voditi na putovanje o njenom trošku.

- Normalno da ću ja platiti, ja sam pobednica. Neću sigurno dati da on potroši neki dinar, ne može - bila je izričita Grgurićeva i dodala da ona nije škrtica.

- Nisam škrtica. To što su mi dali taj epitet u "Zadruzi", to je zato što nisu znali šta da izmisle o meni, pa su rekli da sam stipsa - priznala je ona.

foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar često je isticala kako je ona svom sada bivšem mužu Slobi Radanoviću plaćala putovanja na luksuzne destinacije, pa je Grgurićeva prokomentarisala i to.

- Naravno da žene mogu da priušte da časte momke, zašto da ne?! Ja ću se pobrinuti za to. Volim, uživam u tome. Volim da dobijam poklone, ali i ja da dajem. Pozdrav za Kiju, znam da mi je bila podrška. "Kija, hvala ti puno". Toliko o tome, mislim da ću time dokazati da nisam škrtica - istakla je atraktivna plavuša iz Hrvatske.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track