PRESEKLA SAM TU PUPČANU VRPCU! Anabela Atijas donela ŠOKANTNU odluku, pa otkrila zašto je izbrisala ćerku Lunu!
Foto: Printscreen Pink

nepremostiv sukob

PRESEKLA SAM TU PUPČANU VRPCU! Anabela Atijas donela ŠOKANTNU odluku, pa otkrila zašto je izbrisala ćerku Lunu!

Rijaliti -

Život Anabele Atijas definitivno nikada nije bio lak, a nakon svega što je preživela tokom muzičke karijere, ali i braka sa Gagijem Đoganijem, njen najveći problem postao je odnos sa ćerkom Lunom Đogani!

Ratovi koje su vodile tokom rijalitija "Zadruga", a sve zbog činjenice da Anabela na podržava ćerkinu vezu s Markom Miljkovićem, nastavili su se i van imanja u Šimanovcima.

foto: Printscreen/Instagram

Nakon što je Luna spakovala kofere i napustila Beograd sa dečkom, u znak protesta, njena majka otpratila ju je na Instagramu, a ova joj je vrlo brzo uzvratila istom merom. Očigledno je da Atijasova još uvek ne može da prihvati da je njenoj ćerki jedino važno da bude s Miljkovićem, a ta poražavajuća činjenica za Anabelu naterala ju je na drastične mere.

Kako bismo proverili zbog čega je zaoista došlo do ovog virtuelnog okršaja između majke i ćerke, kontaktirali smo sa Lunom, koja nije bila dostupna za komentar, dok je njena majka imala šokantnu izjavu:

- Nema nekog posebnog razloga zbog kog sam otpratila Lunu. Samo sam odlučila da presečem tu pupčanu vrpcu - iskreno je rekla Atijasova.

Anabela se trenutno nalazi na Hrvatskom primorju u društvu bivšeg supruga Andreja Atijasa, ćerki Nine i Blankice, kao i Nininog dečka Luke, dok je Luna na Kopaoniku s Markom.

Mnogi pretpostavljaju da je Anabela bila spremna da se pomiri sa ćerkom, ali da ju je uvredilo to što je Luna odbila da krene na putovanje sa porodicom, te je zbog toga sada definitivno došao kraj njihovom odnosu.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track