MISLILI SU DA JU JE NEKO OTEO: Ivana Mitrović otišla od kuće, a njena porodica PRETRNULA od straha! Evo šta se DESILO
Foto: Printscreen/Happy

haos

MISLILI SU DA JU JE NEKO OTEO: Ivana Mitrović otišla od kuće, a njena porodica PRETRNULA od straha! Evo šta se DESILO

Rijaliti -

Rijaliti učesnica Ivana Mitrović je nedavno veoma zabrinula svoje najmilije. Ona je izašla iz kuće jedno veče, i nije se vraćala dan nakon toga, pa su se njeni prijatelji i porodica veoma uzbudili.

foto: Printscreen/Happy

Naime, to je prvi put da je Ivana noćila van porodičnog doma, pa smo je mi kontaktirali kako bi čuli šta se zaista desilo.

" Istina je. Rekla sam mojima da idem napolje i da ću se brzo vratiti, međutim, odličila sam da prošetam i razbistrim misli cele noći pa sam lutala na ulici" ispričala je Ivana.

"Baka i deka su hteli da prijave nestanak uplašili su se, a meni je ćak i baterija nestala na telefonu, pa nisam imala kako da im se javim" ispričala je Mitrovićeva.

"Žao mi je što oka nisu sklopili, ali oni i mene moraju razumeti.. treba mi vreme za sebe, prosto nisam očekivala da neću spavati kući. Ubuduće smo se dogovorili da im sve pričam na vreme i javim. Žao mi je zbog ove situacije, neće se ponovo dogoditi" iskrena je Ivana.

"Nadam se iskreno da ću se osamostaliti. Moji su se toliko zabrinuli da su mislili da me je neko oteo" kaže Ivana koja nije prestajala da lije suze.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs / Happy / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track