Najnovije vesti

ĐOGANIJA OJADILA DEVOJKA PA ZBRISALA?! Gagiju ukrala 10.000 € od glasova i nestala BEZ TRAGA! Očajan ide kod psihijatra!
Foto: Printscreen

Baš nema sreće

ĐOGANIJA OJADILA DEVOJKA PA ZBRISALA?! Gagiju ukrala 10.000 € od glasova i nestala BEZ TRAGA! Očajan ide kod psihijatra!

Rijaliti

Gagi Đogani dobio je neprijatnu vest po izlasku iz rijalitija. Iako je takmičenje završio kao devetoplasirani, ispostavilo se da je mogao da ima mnogo više glasova.

Gagi je za skupljanje novca za glasanje navodno zadužio bivšu partnerku Milenu, koja je trebalo da kupuje kartice i šalje glasove, međutim, ona je uzela novac za sebe.

Kako izvor blizak Đoganiju navodi, Milena je mesecima prikupljala novac od Gagijevih fanova i glasača iz dijaspore, ali ti glasovi nikada nisu poslati.

- Milena i Gagi su imali turbulentan odnos, ali su pre njegovog ulaska u rijaliti bili u odličnim odnosima. Pitao ju je da li bi ona preuzela na sebe da sprovede glasanje onih koji nisu u mogućnosti da pošalju iz svoje države poruku, a ona je rekla da će se pobrinuti za to. Kako je Gagi bio unutra, nije imao pojma da ona nijedan glas nije poslala od novca koji joj je stizao - započeo je Đoganijev prijatelj priču.

Glasovima je, kaže Gagijev prijatelj, veoma teško ući u trag jer se prikazuju u procentima i nikada ne možete tačno da znate koliko je ko poslao, a Milena je to iskoristila.

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Njoj su non-stop pisale žene i ljudi koji podržavaju Gagija i uplaćivali joj po 200-300 evra da kupi kartice i šalje poruke. Ona je samo skupljala lovu, stavljala sebi u džep i kada je skupila oko 10.000 evra, isparila je - objašnjava Gagijev drug.

Hladan tuš usledio je kada se Gagi vratio kući i saznao od porodice i prijatelja da je Milena uzela novac i nestala.

- Gagi nije mogao da veruje. Ionako je bio psihički iscrpljen od svega što je u rijalitiju doživeo, samo mu je još ovo trebalo. Zvao je Milenu 100 puta u nadi da će mu ona objasniti, ali se nije javila na telefon. On i dalje ubeđuje sebe da je ona imala neki veliki problem jer je to učinila ili da je po sredi neki nesporazum, iako su mu brojni fanovi poslali besne poruke zbog toga što im Milena nije poslala dokaz da je poslala glasove za Gagija. I dalje ne zna gde je ona, očajan je - završava Gagijev prijatelj.

Đogani kako bismo proverili ove navode, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Milena s druge strane tvrdi da nije ona, već izvesna Milana.

"Nisam ni slala ni uzimala. Postoji neka Milana, vodila je fan stranicu, ali stvarno ne znam ko su ti ljudi.

Đogani ide kod psihijatra Gagi se oseća loše otkako je napustio rijaliti, a koliko je sve što mu se dogodilo uticalo na njegovu psihu, govori i to što je počeo da posećuje psihijatra.

- Imam padove u raspoloženju i ponašanju, sve me je sustiglo. Sve sam gutao. Od terapije pio sam samo bromazepam i lekove za pritisak i to mi je lekar prepisao kad je Luna ušla u drugu sezonu rijalitija. Sad sam svestan da mi je potrebna stručna pomoć.

foto: Šrintscreen Pink

kurir.rs/s.telegraf

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...