LUNA PRED SVIMA PLAČE ZA MAJKOM! A kod kuće dečko ima glavnu reč? Ume i da PODVIKNE!
Foto: Printscreen Pink

turbulentno

LUNA PRED SVIMA PLAČE ZA MAJKOM! A kod kuće dečko ima glavnu reč? Ume i da PODVIKNE!

Rijaliti -

Luna Đogani gostujući u jednoj emisiji otkrila je da u četiri zida - Marko ima glavnu reč. Nime, njen kućni ljubimac njega i te kako sluša, a ona mu je to čak rado i prepustila kao zadatak.

"Da li je Marko gledao one klipove od 14. februara? Kako reaguješ na to što se Loli prikloni više Marku nego tebi?" pitala ju je jedna gledateljka.

"Jeste, odmah sam mu pustila, sve je odgledao. Malo mu je bilo neprijatno što je plakao... Ja sam se razmazila, ali Marko je autoritet! Kad drekne onda, veći je autoritet veći nego ja", našalila se Đoganijeva u "Zadruga, narod pita", kada je otkrila i svoja tri omiljena trenutka sa dečkom na rijaliti imanju u Šimanovcima.

"Najlepša mi je bila mesečnica, od toga se napravilo loše, ali jela mi se ta hrana, nema veze što je bila Ermina ili nije.. Ali definitivno ti neki naši razgovori u krevetu, kada pričamo o našim planovima, putovanjima... Neka bude, neka bude, ovaj, svaki put kada je hteo da pleše sa mnom", ispričala je ona, koja se, inače, usred emisije slomila govoreći o majci Anabeli.

"...Fali mi samo da je zagrlim. Fali mi stalno, ne znam šta bih joj rekla. Fali mi samo glas da je čujem. Ne bih volela da je čujem nesrećnu, volela bih da mi kaže da je dobro, da se lepo provela, da je pronašla mir. Fali mi da podelim i za moje zdravlje i za sve stvari u koje je bila upućena. Rekla sam Marku da sam navikla da mi majka sve rešava... Navikla sam da bude uz mene i da bude: 'Ej, Lunči, ja ću.' Došao je trenutak kada sam sama, Marko je tu uz mene, ali ništa ne može da je zameni", pričala je ona u jednom trenutku kroz suze.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track