SVE U ANTIKVITETIMA, ORMAR U WC SE OKREĆE! Celi region bruji o Karićevom bazenu, ali LUKSUZNA vila ima neverovatnu sobu!
Foto: Pritnscreen/Instagram

Uživaju u luksuzu

SVE U ANTIKVITETIMA, ORMAR U WC SE OKREĆE! Celi region bruji o Karićevom bazenu, ali LUKSUZNA vila ima neverovatnu sobu!

Rijaliti -

Sefan Karić se još uvek nije odmorio od rijalitija, ali je raspoložen da primi goste u svoju velelepnu vilu u popularnom delu Beograda.

- Malo sam neispavan, ali odlično se osećam - kaže Stefan, dok se odmara u dnevnom boravak gde najčešće obavlja ozbiljne razgovore sa ocem Osmanom Karićem.

- U dnevnom boravku se najčešće obavljaju moji ozbiljni razgovori s ocem, to je prostorija za ozbiljne situacije. Retko kada baš tu provodim vreme, ali kada je nešto delikatno, ovde sastančimo - govori Karić, koji retko kada stiže da s porodicom zajedno ruča.

Jedna iz tanjira ? kum mojjj @loukamilounovits ??

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

- Trpezarijski sto nam služi za doručak, ručak, večeru. Nemamo tradiciju da se svi okupimo i sednemo zajedno da jedemo, ali dogodi se nekada kada je ručak u pitanju - rekao je bivši zadrugar, i napominje da nije učestvovao u dizajnu enterijera.

- Nisam birao ni dizajn ni boje. Za sve su zasluženi Osman, njegova partnerka Kristina, kao i njena majka. Biblioteka je tu, jer sam pročitao ovde sve knjige. Od ukućana najviše vole da čitaju Kristina i Goca, ne postoji knjiga koju nisu pročitali, i to ih uvek opušta - kaže Stefan.

foto: Printscreen/ Instagram

Na većini komoda i stočića u okviru kuće nalaze se šoljice za kafu.

- Neke šoljice su donesene sa putovanja, mislim da je jedan paket baš iz Sarajeva. Nisam tip koji voli da pije kafu, jedno vreme sam voleo nes sa društvom da popijem. Postoji dosta antikviteta u domu - iskreno govori Karić, kojem je šank omiljeni deo u prostoriji.

Šank je moja teritorija, ali nisam često pravio žurke s društvom. Nekoliko puta sam imao te periode, kuća je zahtevna, tako da ne bi bilo u redu tu da pravimo. Sednem sa svojim društvom, popijemo koju. All da tamo pravimo potpuni rusvaj - priznaje najčešće se dešavalo da iznajmimo kuću.

СРЕЋНА СЛАВА СВИМА КОЈИ СЛАВЕ ???

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

- Ovde se najviše gledala ,Zadruga" Kristina i Osman su stalno pratili moje korake tokom učešća u rijalitiju. Zamerali su mi ishitreno ponašanje i reči koje sam pogrešno izgovarao. Toliko dobro znam svog oca, tako da sam bio siguran šta njemu smeta, a šta prija kada je moje učešće u pitanju - iskreno govori Karić, koji se pohvalio svojim garderoberom u kupatilu.

- Naravno, u kupatilu se relaksiram, pogotovo u kadi. Ujutru moram jako brzo da se spremim, istuširam se, obučem na brzinu i izađem iz kuće. Garderober ide ukrug, izvučem šta mi treba i gotov sam za tili čas- otkrio je Karić.

❤️??

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

IVANA JE DOLAZILA NA BAZEN

Bazen je mesto gde Stefan provodi najviše vremena kad je lepo vreme.

-Neverovatno koliko se priča o tom bazenu, kao da sam kupio helikopter, a ne bazen. Imamo ogromno dvorište i onda smo odlučili da napravimo bazen. Ovde najviše uživam, opuštam glavu i mozak. Uživala je i moja bivša devojka lvana Sopić, doduše par dana, ali svakako je uživala ovde i provodila vreme. Biće žurki na bazenu, tek je sad počelo leto i život nakon "Zadruge" -zaključuje Stefan.

foto: Printscren/Instagram

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track